Τελευταία νέα
Συρία: Βόμβα εξερράγη σε κρατικό όχημα κοντά στη Δαμασκό – Αναφορές για πολλούς νεκρούς [εικόνα – βίντεο] Χαλκιδική: Νεκρός 69χρονος λουόμενος στην παραλία της Σίβηρης Έρευνα Pulse RC: Οκτώ στους δέκα ζητούν μείωση ΦΠΑ για να πέσουν οι τιμές – Μια τρύπα στο νερό έκανε το «Poso Kanei» 7 χρόνια μετά ο Μητσοτάκης υπόσχεται ξανά νέο παραγωγικό μοντέλο Ο θλιβερός χάρτης της πύρινης καταστροφής: Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες – Δραματικά στοιχεία για Δυτική Αττική και Βοιωτία Η στενή σχέση ΗΠΑ – Μαρόκου και τα ερωτήματα γύρω από την κρίση στη Θέουτα Γρατσία για τον πόλεμο στο κόμμα Καρυστιανού: «Υπήρχαν παράλληλες ζυμώσεις» Γερμανία: Συρμοί τραμ συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Τουλάχιστον 25 τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση [εικόνα – βίντεο] Νορβηγία: Μυστηριώδεις θάνατοι ταράνδων στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Τραυματίστηκε γυναίκα Ανακοινώθηκαν 95 ειδικότητες και 860 τμήματα των ΣΑΕΚ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις Πέθανε κουτάβι που είχε υιοθετηθεί από αγέλη λύκων – Μεγάλωνε μαζί τους στην άγρια φύση της Μακεδονίας [βίντεο]
Vipnews.gr

Χριστίνα Λαμπίρη: «Ο τελευταίος χρόνος στην τηλεόραση, ήταν πιεστικός»

Χριστίνα Λαμπίρη: Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε ειδικότερα στην εμπειρία της στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο
Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία.
Χριστίνα Λαμπίρη: «Έτρεμα στην ιδέα να μείνω χωρίς δουλειά»
Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε ειδικότερα στην εμπειρία της στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, σημειώνοντας πως υπήρχαν στιγμές που ένιωθε ότι δεν μπορούσε να είναι ο εαυτός της μπροστά στην κάμερα.
Υπήρξαν στιγμές στον αέρα που νιώσατε ότι δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε;
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το έλεγα σχεδόν κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο, για να είμαι ειλικρινής. Ο τελευταίος ενάμισης χρόνος ήταν εξαιρετικά πιεστικός και έξω εντελώς από τη δική μου ιδιοσυγκρασία και χαρακτήρα. Και το σημαντικότερο ήταν πως ήταν έξω από αυτό που ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Δεν ήμουν εγώ. Πάντα είχα τον φόβο του όχι, για να μη χάσω τη δουλειά μου, επειδή την είχα ανάγκη. Μπορεί να ήταν λάθος, μπορεί και όχι.
Έτρεμα στην ιδέα να μείνω χωρίς δουλειά και πάντα έλεγα ναι προσπαθώντας να προσαρμοστώ στο ό,τι μου έδιναν να φέρω εις πέρας. Όμως δεν αρκεί μόνο να σου πει κάποιος να κάνεις κάτι, αλλά να σε στηρίξει και να μπορεί να είσαι σίγουρος ότι σου ταιριάζει το προϊόν που σου προτείνει. Αλλιώς καίγονται και οι δυο. Και ο παρουσιαστής και αυτός που τον έβαλε εκεί, ο ιθύνων νους.
Τώρα, γιατί την πληρώνει μόνο ο παρουσιαστής και όλοι οι άλλοι βγαίνουν ατσαλάκωτοι, αυτό είναι κάτι που δεν θα το καταλάβω ποτέ. Πως μπορεί να κάνει ένας παρουσιαστής σωστά τη δουλειά του, όταν καθημερινά βλέπει δημοσιεύματα ότι κόβεται ή όταν γίνονται κρυφά δοκιμαστικά στο πλατό του.
Το έχετε ζήσει;
Εννοείται ότι το έχω ζήσει. Βέβαια, όλα αυτά πηγαίνουν μαζί με την τηλεθέαση. Αν κάνεις 30%, κανείς δεν θα σου τα κάνει αυτά, εκτός αν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Αυτό δεν το έχω ζήσει.
The post Χριστίνα Λαμπίρη: «Ο τελευταίος χρόνος στην τηλεόραση, ήταν πιεστικός» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...