Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Ψάχνει «μπαμ» με Ματ Μόργκαν ο Άρης!

Ο Άρης συνεχίζει τον σχεδιασμό του με υψηλές φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εξετάζει περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο της ομάδας. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτό του Ματ Μόργκαν, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα την παρουσία του στη Βίρτους Μπολόνια!
Ο Αμερικανός γκαρντ διαθέτει εμπειρία από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για την περιφερειακή γραμμή των κιτρινόμαυρων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας δύο ετών και ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.
Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague, ο Μόργκαν αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ συγκέντρωσε 12,2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...