Τελευταία νέα
Αλβανία: Επεισόδια στα Τίρανα – Διαδηλωτές έκαψαν τα καθίσματα διαλόγου που τοποθέτησε ο Ράμα Συνελήφθη 78χρονος στο Χαλάνδρι – Κατηγορείται ότι έκλεβε χρήματα και τιμαλφή από σταθμευμένα ΙΧ Ραγδαίες εξελίξεις στο Basketgate: Πέφτει η διοίκηση Λιόλιου – Γιαννάκη «δείχνει» η δήλωση Βρούτση, “Θα προσπαθήσω να κατευθύνω το ΔΣ της ΕΟΚ” ! Ιορδανία: Στους 9 οι νεκροί από την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία Νέα Μάκρη: Συνελήφθη 25χρονος για βιασμό και αρπαγή ανήλικης Η Βραζιλία «στην κόψη του ξυραφιού» ενόψει των προεδρικών εκλογών Μονή Σινά: Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ χαιρετίζει την απόφαση για συμφωνία – «Αδελφοσύνη μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών» Ο Αλ. Τσίπρας προτείνει τον «Νονό» με αφορμή την επικαιρότητα Η απάντηση Μαρινάκη στον Τσίπρα για τον «Νονό»: Το «Υπάρχει και φιλότιμο» θυμίζει τα πολιτικά του πεπραγμένα Εργαζόμενοι στην Pizza Fan: «Πώς θα ζήσουμε;» – «Πήγαμε για δουλειά και μας περίμεναν αστυνομικοί» [βίντεο] “Υπάρχει και φιλότιμο” η απάντηση Μαρινάκη στην πρόταση Τσίπρα για τον “Νονό” Νέα Αριστερά: Στο Ελληνικό τα δισεκατομμύρια προστατεύονται, οι εργαζόμενοι όχι
Thefaq.gr

Ως θύμα σκευωρίας παρουσίασε τον εαυτό του ο Βαγγ. Λιόλιος, ενώ για “λίγα λεφτά από δικαστικές εκκρεμότητες” μίλησαν οι κατηγορούμενοι διαιτητές

Για σκευωρία έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στον 9ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ, για την οποία κατηγορείται.
Ο δικηγόρος του Παναγιώτης Παπαϊωάννου, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε ο πελάτης του, έκανε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων, όπως είπε «δεν υπάρχει καταγγελία που να μπορεί να οδηγήσει σε καταδίκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Μην πιστεύετε τα διοχετευόμενα, γιατί θα αποφλοιωθεί πάρα πολύ σύντομα το πόσο κακοστημένη σκευωρία υπάρχει. Και γιατί υπάρχει; Γιατί αυτοί που καταγγέλουν έχουν ήδη από πριν από τον ίδιο τον κατηγορούμενο πρόεδρο της ΕΟΚ, καταγγελθεί, ζητήσει να ελεγχθούν, μηνυθεί. Οι υποθέσεις τους βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη από μηνών.
Ρωτήστε για ποιον λόγο βρέθηκαν ένας μάρτυρας, ο οποίος προ ετών είναι γνωστά τα στοιχεία με το τι είχε εμπλακεί, ένας διαιτητής που έμεινε στάσιμος και τρεις μηνυθέντες γιατί έφτασαν να κατηγορήσουν ένα άτομο με γνωστή και μόνιμη κατοικία και να εκδοθεί ένταλμα σύλλψης, απόλυτα άκυρο κατά τη νομική μας άποψη και να έρχεται ένας άνθρωπος γνωστός και προσβάσιμος παντού και κατά τα πάντα, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα αλλάξει το επίπεδο, το πεδίο του ελληνικού μπάσκετ και αυτό πληρώνει τώρα με την κράτησή του.
Το ότι έχει αλλάξει τα κόζια. Ορισμένα πράγματα τα σταμάτησε να γίνονται. Αυτό κάποιοι άνθρωποι οργανώθηκαν και του κατασκεύασαν αυτή την υπόθεση. Μην πιστεύετε όσα διαχέονται. Δεν υπάρχει καταγγελία που να μπορεί να οδηγήσει σε καταδίκη, που να βασίζεται σε ‘κάποιος κάπου κάποτε είπε ότι κάποιος άλλος του είπε’. Τα έχετε ξαναδεί αυτά σε οργανωμένες περιπτώσεις σε άλλα αθλήματα. Μην πιστεύετε αυτά που ακούτε και περιμένετε στο ακουστικό σας, σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωώτητας με τι εντυπωσιακό τρόπο θα αποφλοιωθούν».

Ο εκπρόσωπος της Βασιλικής Τσαρούχα και του Ηλία Κορομηλά, τονίζει ότι βρέθηκαν λίγα χρήματα που προέκυψαν από νόμιμες δραστηριότητες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες. Τώρα παίρνουμε υλικό της κατηγορίας και θα δούμε περισσότερα. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο αθλητισμός και η ομορφιά του και η υγεία του είναι το σημαντικότερο».
«Το άσχημο κομμάτι είναι ο ανταγωνισμός και τα οικονομικά συμφέροντα. Το θέμα είναι να δούμε αν αυτή η δικογραφία έχει διαμορφωθεί με αληθινά στοιχεία, αν υφίσταται υλικό το οποίο θα είναι αξιοποιήσιμο ή αν αυτό το υλικό είναι απλά αφηγήσεις, το οποίο αυτό οφείλεται σε ότι είπα πριν.
Σε εξυπηρέτηση συμφερόντων οικονομικής φύσεως και όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει πολλές φορές πίσω από τον αθλητισμό.
Σημασία δεν έχει αν έχουν βρεθεί χρήματα. Είτε έχουν βρεθεί λίγα χρήματα είτε όχι είναι προιόν νόμιμων δραστηριοτήτων, αυτό έχει σημασία», κατέληξε.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...