Τελευταία νέα
Πολάκης: «Επιστρέφω στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος» [βίντεο] Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο: Γέμισε καπνούς το ισόγειο Πολάκης: Ιστορική συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Βάγια Νέστορα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση Δισκοκριτική: Madonna, Sienna Spiro, The Birthday Party OST, French Fry Κικίλιας: Η Κάλυμνος πρέπει να έχει σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση όλο τον χρόνο  Marfin: Επιστολή πρώην διωκόμενου στην «Εφ.Συν.» – «Οι σκευωροί αναζητούν τα νέα τους θύματα» Αιχμηρή ανάρτηση Γιαννούλη εν μέσω εσωκομματικής έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Στα… μαχαίρια και επισήμως με την ΕΛΑΣ Ανδρουλάκης από Λήμνο: ”Η αναβάθμιση του ΕΣΥ είναι πολιτική προτεραιότητα” Πολάκης: ”Το plan b απέτυχε παταγωδώς-Στεκόμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε” Οι συνήγοροι υπεράσπισης εκθέτουν τον Λιγνάδη: Οι «παραβλέψεις» και τα «στραβά μάτια»
Efsyn.gr

Όλυμπος: Ορειβάτης έχασε τις αισθήσεις του σε μονοπάτι – Άμεση κινητοποίηση για τη διακομιδή του

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο για τη μεταφορά ενός 64χρονου ορειβάτη, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου για άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» (Ζολώτα), στο όρος Όλυμπος.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 64χρονο περιπατητή, μέλος τριμελούς ορειβατικής ομάδας, ο οποίος κατέρρευσε σε μονοπάτι κοντά στο καταφύγιο. Άλλοι πεζοπόροι τον μετέφεραν στο καταφύγιο, όπου στήθηκε άμεσα επιχείρηση για τη διακομιδή του.
Στόχος είναι η ασφαλής μεταφορά του σε σημείο όπου θα μπορεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 12 πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λιτοχώρου και Κατερίνης, καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...