Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Thefaq.gr

Όταν ο Δουδωνής υπερασπιζόταν την αλήθεια του Άδωνη Γεωργιάδη, απέναντι στα fake news του γραφείου τύπου του ΚΙΝΑΛ και δήλωνε οτι ο Μητσοτάκης είναι συνεπής και τον πείθει Τώρα έγινε ΚΙΝΑΛ

Τώρα θα μας πείτε, ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα, σε ένα ΠΑΣΟΚ που ο πρόεδρός του κατηγορεί τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ωw “μήτρα” της διαφθοράς, αλλά την ίδια ώρα συνεργάζεται μαζί τους και ξαναεκλέγει πρόεδρο στην ΓΣΕΕ τον Γ. Παναγόπουλο αλλά και τις Ανεξάρτητες Αρχές ( να κατηγορείς κάποιον για διαφθορά και να εκλέγεις μαζί του Ανεξάρτητες Αρχές …)

Εντούτοις δεν μπορεί κανείς να μην μένει με το στόμα ανοιχτό με την πολιτική “ευλυγισία” του κ Παναγιώτη Δουδωνή, εκ των στενών συνεργατών του κ Ανδρουλάκη.
Από το “εμένα με πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει συνέπεια λόγων και έργων” και το “η αλήθεια του κ Άδωνη Γεωργιάδη απέναντι στα fake news του ΚΙΝΑΛ και το εθνολαικισμός του ΚΙΝΑΛ”, στο σήμερα του “είμαι με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ”.

Υπάρχουν βέβαια και τηλεοπτικές τοποθετήσεις του όπου αποθέωνε τον Κ. Μητσοτάκη, καθώς και µια ενδιαφέρουσα συµ µετοχή του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕ∆, στην οποία άλλωστε µιλούσε µε θερµά λόγια και για τον τότε πρόεδρό της και σηµερινό κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...