Τελευταία νέα
Ευ. Μυτιληναίος: Η Metlen επιστρέφει σε τροχιά ανάπτυξης ΗΠΑ: Ρωγμές στην αγορά εργασίας – Χάθηκαν 23.000 θέσεις τον Ιούλιο, ενώ αναμενόταν αύξηση κατά 87.000 Αττικοβοιωτία: Πώς κάηκε μέσα σε δύο βράδια το 55% της έκτασης – Οι φλόγες απελευθέρωσαν ενέργεια ίση με 6 ατομικές βόμβες Βιβλικές πλημμύρες στην Ινδία – Σχεδόν 100 νεκροί και πάνω από 140.000 καλλιεργήσιμα στρέμματα κατεστραμμένα [βίντεο] Πλήγμα για την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική η συμφωνία Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας – Πακιστάν ΕΛ.Α.Σ. κατά Νέας Δημοκρατίας για στοιχεία ΟΟΣΑ: Θα βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις των χειρότερων κυβερνήσεων «Ψηφιακή επανάσταση» στις επιδοτήσεις: Οι αγρότες ψάχνουν την άκρη ανάμεσα σε δύο πλατφόρμες και χαμένες προθεσμίες Μαζική έξοδος αδειούχων: Γεμάτα τα πλοία, στο 100% η πληρότητα για τις Κυκλάδες Επίθεση ΕΛ.Α.Σ. μετά την έκθεση του ΟΟΣΑ: Η ΝΔ δίνει μέρα με τη μέρα ένα νέο νόημα στην αριστεία Ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης: Οι «άριστοι» τελευταίοι των τελευταίων Λακωνία: Νεκρός οδηγός φορτηγού – Το όχημά του έπεσε σε γκρεμό Υποκλοπές: Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για τον Άρειο Πάγο – «Αναπάντητα κρίσιμα ερωτήματα για τη δυσώδη υπόθεση»
Goalpost.gr

“Όχι” Αχιλλέα Μπέου στον συμβιβασμό Αλαφούζου – Μαρινάκη!

Μπορεί η Stoiximan Super League να έβγαλε τελικά «λευκό καπνό» μετά από εβδομάδες αδιεξόδου, ωστόσο η απόφαση για τη «μοιρασμένη» προεδρία δεν ήταν ομόφωνη, έχοντας έντονο θεσσαλικό παρασκήνιο.
Θυμίζουμε ότι οι ΠΑΕ κατέληξαν στη συμβιβαστική φόρμουλα «1+1» που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης. Βάσει αυτής, ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει την προεδρία της Λίγκας για τη σεζόν 2026/27 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τον διαδεχθεί για τη σεζόν 2027/28.
Το 13-1 και η διαφοροποίηση του Αχιλλέα Μπέου
Παρά το γεγονός ότι οι δύο «αιώνιοι» τα βρήκαν και οι υπόλοιπες ομάδες συμφώνησαν για να τελειώνει η εκκρεμότητα, η ΠΑΕ Βόλος επέλεξε να τραβήξει τον δικό της, μοναχικό δρόμο στη διαδικασία.
Σύμφωνα με το athletiko.gr, το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 13-1, με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι ο μοναδικός που ύψωσε ανάστημα και καταψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο ισχυρός άνδρας της κυανέρυθρης ΠΑΕ εξέφρασε έμπρακτα την αντίθεσή του στη φόρμουλα του συμβιβασμού, επιλέγοντας να μην συναινέσει στη συμφωνία των δύο μεγάλων.
Το άρθρο “Όχι” Αχιλλέα Μπέου στον συμβιβασμό Αλαφούζου – Μαρινάκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...