Τελευταία νέα
Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ Ο Αντώνης Σαμαράς διχάζει ξανά τη ΝΔ! Τι ρόλο παίζει αυτός ο Τσούνης; Τώρα τρολάρει τον Ανδρουλάκη. «Βόμβα» Μεντβέντεφ-Αποκαλύπτει τους κατασκευαστές του κορονοϊού «Έρχονται πανδημίες, πείνα, πόλεμοι»
Moneypress.gr

52 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

Πρόσληψη 52 υπαλλήλων στη Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, του υπουργείου Πολιτισμού, με το νέο προσωπικό να υπογράφει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά αύριο, Παρασκευή 29 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (damal_ae@hersonisos.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διαχείριση Ακτών Μαλίων Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., 25ης Μαρτίου 17, Τ.Κ. 70007 Μάλια, υπόψιν κου Γιατρομανωλάκη Νικολάου (τηλ. επικοινωνίας: 2897340251).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...