Τελευταία νέα
Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ Ο Αντώνης Σαμαράς διχάζει ξανά τη ΝΔ! Τι ρόλο παίζει αυτός ο Τσούνης; Τώρα τρολάρει τον Ανδρουλάκη. «Βόμβα» Μεντβέντεφ-Αποκαλύπτει τους κατασκευαστές του κορονοϊού «Έρχονται πανδημίες, πείνα, πόλεμοι»
Moneypress.gr

76 θέσεις στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πετρούπολης

Η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πετρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη 76 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν και τα εξής δικαιολογητικά:
1) Φωτοαντίγραφο δύο όψεων Αστυνομικής Ταυτότητας
2) Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Σπουδών, κατ’ αντιστοιχία θέσης, καθώς και της ειδικότητας
3) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4) Βεβαίωση Πολυτεκνίας (προαιρετικό)
5) Βεβαίωση Ανεργίας (προαιρετικό)
6) Βεβαίωση Εμπειρίας σε αντίστοιχη Θέση (προαιρετικό)
7) Βιογραφικό Σημείωμα
8) Πιστοποιητικό Υγείας (για θέσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος -κυλικεία)
9) Τα προβλεπόμενα βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλον αίτηση στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ (Δ/νση Δωδεκανήσου 78 & Κρήτης 3ος όροφος, τηλ 2105066955) στον αρμόδιο για την παραλαβή των αιτήσεων κ. Γεώργιο Ζηνέλη, Παρασκευή-Παρασκευή 09:00 έως 13:00 ή με αποστολή μέσω email στο recruitment@dhkepe.cosmotemail.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών είναι για το χρονικό διάστημα οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών από Παρασκευή 29/04/2021 έως και Παρασκευή 06/05/2021 και ώρα 13:00.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...