Τελευταία νέα
“Κλείδωσαν” τα νέα μέτρα ενίσχυσης μετά το υπερπλεόνασμα άνω των 2 δισ.-Πότε αναμένονται ανακοινώσεις Άνω κάτω η ΚΟ της ΝΔ με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα ψηφίσω τις άρσεις ασυλίας για όλους τους συναδέλφους» Το πείραμα Μαγιάρ και η διχασμένη αντιπολίτευση στην Ελλάδα Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα Παπαθανάσης στο libre: Έχουμε σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας και των εισοδημάτων Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου
Segas.gr

Τα «Λιοφίλια – η νύχτα των 10.000 μ.», το Σάββατο (13/12) στον Άγιο Δημήτριο

Όλα είναι έτοιμα για την 13η διοργάνωση των αγώνων «ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000 μ.», το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου με την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Η 13η έκδοση των ΛΙΟΦΙΛΙΩΝ συγκεντρώνει 285 συνολικές συμμετοχές στα 10.000 μέτρα. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Δάφνης Λαβασσά, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 33:00.60 και αποτελεί μία από τις ανερχόμενες πρωταθλήτριες των αποστάσεων. Στην ίδια απόσταση ξεχωρίζουν επίσης οι Αθανασία Κοκκορού, Μαρία-Ανθή Βυθούλκα και Ζωή Ανδρικοπούλου.

Στους άνδρες θέση εκκίνησης θα πάρει ο πρωταθλητής των 1.500 μ. Γιώργος Ματζαρίδης, στο ντεμπούτο του στα 10.000 μ., οι περσινοί πρωταγωνιστές Ορφέας Ιωάννου και Σέργιος Διακοστεφανής, καθώς και ο Χρήστος Καλλίας.

Τρεις κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές θα αναλάβουν τον κρίσιμο ρόλο του pacer, καθοδηγώντας τους αθλητές σε συγκεκριμένους στόχους:

Στην Elite σειρά, ο νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Χαράλαμπος Πιτσώλης, στην 5η σειρά, ο πρωταθλητής των 10.000 μ. και κάτοχος του ρεκόρ διοργάνωσης Γιώργος Σταμούλης και στην 4η σειρά, pacer θα είναι ο νικητής του Μαραθωνίου Αθήνας 2025 Παναγιώτης Καραΐσκος.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα τιμηθεί η Γεωργία Παπαναστασίου, η πρώτη Ελληνίδα που έτρεξε μαραθώνιο κάτω από 3:00:00, το 1984.

Η διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς έσοδα από τις συμμετοχές και τις χορηγίες θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενισχύοντας οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestreaming, ενώ θα υπάρχουν live αποτελέσματα.The post Τα «Λιοφίλια – η νύχτα των 10.000 μ.», το Σάββατο (13/12) στον Άγιο Δημήτριο first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...