Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Indicator.gr

Χρ. Μπουκώρος σύμφωνα με πηγές ΝΔ: «Δεν είχα γνώση για τις επισυνδέσεις – Μόνη ενημέρωση για μια δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο»

«Στην κατάθεσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε γνώση ή οποιαδήποτε ενημέρωση για επισυνδέσεις κατά τον χρόνο που αυτές πραγματοποιούνταν, ούτε του έγινε οποιαδήποτε σχετική υπόδειξη ή προειδοποίηση, αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. 
«Μάλιστα, ο ίδιος διέψευσε ότι η κυβερνητική πηγή σχετίζεται με το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ δεν κατονόμασε κανέναν κυβερνητικό παράγοντα.
Η μόνη ενημέρωση που έλαβε, τον Ιούνιο του 2024, αφορούσε στην ύπαρξη δικογραφίας που τον αφορούσε, η οποία, σύμφωνα με όσα του μεταφέρθηκαν, είχε ήδη τεθεί στο αρχείο. Η ενημέρωση αυτή δεν συνδεόταν με καμία εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα και δεν είχε καμία απολύτως επίδραση στο έργο των δικαστικών αρχών.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιεχόμενο τυχόν επισυνδέσεων και ότι έλαβε γνώση σχετικών στοιχείων μόνο όταν η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή. 
Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να εκληφθεί ως απόπειρα επηρεασμού, παρεμπόδισης ή συσκότισης της δικαστικής διερεύνησης.
Τέλος, επισημαίνεται ότι το ζήτημα του ποιος τον ενημέρωσε εκ των υστέρων για την ύπαρξη μιας ήδη αρχειοθετημένης δικογραφίας δεν σχετίζεται με το αντικείμενο της Εξεταστικής Επιτροπής και δεν άσκησε καμία απολύτως επιρροή στη διερεύνηση της υπόθεσης από τις εισαγγελικές αρχές», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.
The post Χρ. Μπουκώρος σύμφωνα με πηγές ΝΔ: «Δεν είχα γνώση για τις επισυνδέσεις – Μόνη ενημέρωση για μια δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο» appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...