Τελευταία νέα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου Εξώδικο Δουδωνή στον διευθυντή του ΣΚΑΙ 100.3- Ρουσφετολογικές αναφορές Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο) Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Hussein al-Sheikh ΚΚΕ: Υποκριτικές οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη και όσων εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ
Filathlos.gr

Στον αέρα ο πάγκος ομάδας της Super League 2

Βαρύ προβληματισμό έχει προκαλέσει στον Ηρακλή η εικόνα και το αποτέλεσμα στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου, με τη συντριβή στο Φάληρο να φέρνει εξελίξεις. Το 6-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας άφησε έντονο αποτύπωμα, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο αποφάσεων.
Μετά την αναμέτρηση, ο Νεμπόισα Βίγκνιεβιτς χαρακτήρισε το παιχνίδι «σκληρό μάθημα» για την ομάδα του, ωστόσο το μέλλον του στον πάγκο του «Γηραιού» μόνο βέβαιο δεν θεωρείται. Στο εσωτερικό του συλλόγου υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με το θέμα να βρίσκεται πλέον σε φάση αξιολόγησης.
Το όνομα που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι ως πιθανός αντικαταστάτης είναι αυτό του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ και εξετάζεται ως μία περίπτωση που γνωρίζει καλά την κατηγορία.
Σε πρώτη φάση, πάντως, ο Βίγκνιεβιτς αναμένεται να καθίσει κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Χαλάστρα, με τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του να αναμένονται αμέσως μετά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...