Τελευταία νέα
Αυτά είναι τα νέα μέτρα στήριξης – Το πακέτο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης Συμμετοχή της Ν.Κεραμέως στο διάλογο για εργασιακά θέματα στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ ΠΑΣΟΚ: «Γαλάζιο» κράτος με ρεκόρ μετακλητών υπαλλήλων Φλωρίδης σε Κοβέσι: Επίσπευση διαδικασιών σε υποθέσεις που εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα Συνάντηση Κοβέσι – Φλωρίδη: Όλα όσα συζήτησαν Γ.Ανδριανός: Νέο μοντέλο για την αγροδιατροφή με έμφαση σε ποιότητα και καινοτομία Αν και Θεσσαλονικιός ο Φάμελος δεν πήγε στο βιβλίο του Μπουτάρη αλλά στου Ρουπακιώτη! Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε 8 μέτρα στήριξης-Παρατείνεται η επιδότηση στο ντίζελ, αυξάνεται το ετήσιο επίδομα στους συνταξιούχους Live: Η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Ν.Δένδιας: Στις ΗΠΑ σήμερα για επαφές με πανεπιστήμια και εταιρείες για drones, δορυφόρους και στρατιωτική καινοτομία Τζάκρη: “Ηθικός αυτουργός της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας- Δεν θα πήγαινα στο κόμμα του” Νέα μέτρα στήριξης για ενοίκια, καύσιμα, επίδομα 300 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους και ρύθμιση οφειλών: Τα 8 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
Vipnews.gr

Ράνια Θρασκιά: «Δεν βλέπω την εκπομπή του Αρναούτογλου»

Ράνια Θρασκιά: Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ,  μίλησε για τα αγαπημένα της τραγούδια αλλά και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Ράνια Θρασκιά, ήταν καλεσμένη στο vidcast «Εσύ τι μουσική ακούς;» και μίλησε στον Θεολόγο Ηλιού για τα αγαπημένα της τραγούδια, τις μεγάλες ανατροπές της ζωής της αλλά και όσα βλέπει σήμερα η ίδια στην τηλεόραση.
Ράνια Θρασκιά: «Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση τα βράδια »
«Το πρώτο που με έπεισε να μεταπηδήσω από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία ήταν ότι δεν θα δουλεύω τα Σαββατοκύριακα. Έβλεπα τα καλοκαίρια να περνούνε στην Κηφισιάς από το γυάλινο κτίριο του Ant1. Μεγάλωνα αυτά τα καλοκαίρια και κάποια στιγμή έφτασα 30-31, και είπα θέλω να ζήσω» περιγράφει η Ράνια Θρασκιά για την μεγάλη απόφαση της.
«Φεύγοντας από το MEGA για να πάω στο Alter, η εκπομπή που ήθελα να κάνω έμοιαζε αντιτουριστική τότε. Αλλά έχοντας πίσω μου τηλεοπτικές επιτυχίες, μπόρεσα να διεκδικήσω κάτι που έμοιαζε μη εμπορικό τότε: μια ψυχολογική κοινωνική εκπομπή. Έτσι εξαργύρωσα την επιτυχία και την δουλειά πάρα πολλών χρόνων», αναφέρει.
«Τότε έφυγα με θυμό από την μεριά του καναλιού. Οι συνεργάτες μας δεν θύμωσαν. Περάσαμε τρία χρόνια μια εκπομπή πραγματικά φωτεινή στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί ακόμα και η ψυχαγωγία τότε ήταν με απόλυτο σεβασμό, χωρίς να διαβάζουμε περιοδικά και να κάνουμε κουτσομπολιό. Είμαι πολύ περήφανη τελικά για αυτή την εκπομπή», παραδέχεται για το Mega και τον “Όμορφο Κόσμο”.
«Δεν βλέπω την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση τα βράδια και όταν βλέπουμε με τα παιδιά, βλέπουμε κάτι αθλητικό. Βλέπουμε πολύ στοχευμένα τηλεόραση και κυρίως έμεινε κλειστή, γιατί η σχέση με τις οθόνες και τα παιδιά, έπρεπε να είναι ελεγχόμενη από τους γονείς», απαντά σε σχετική ερώτηση η Ράνια Θρασκιά.
Τέλος, για την εποχή που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1, η Ράνια Θρασκιά αποκαλύπτει: «Αν ένα από τα δυο κανάλια έβγαζε κλάσματα του δευτερολέπτου νωρίτερα έκτακτο δελτίο από το άλλο, όχι απλά υπήρχε πρόβλημα στο κανάλι αλλά κάποιος έχανε τη δουλειά του. Όλες οι παρουσιάστριες έπρεπε να είμαστε έτοιμες, με το σακάκι μας, με το κραγιόν μας, ώστε αν φωνάξει κάποιος “έκτακτο” να τρέξουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου στο στούντιο».
The post Ράνια Θρασκιά: «Δεν βλέπω την εκπομπή του Αρναούτογλου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...