Τελευταία νέα
Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού
Basket.gr

Κορασίδων: Ελλάδα – Σλοβενία 57-67

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε από την Σλοβενία στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά που φιλοξενείται στην Ρουμανία και αύριο (22/12) θα αναμετρηθεί με την Κροατία στις 12.30.

Η ελληνική ομάδα μπήκε με θετικό τρόπο στο παιχνίδι (6-2, 3’10’’), αλλά είδε την αντίπαλό της να κάνει ένα 7-0 και να παίρνει το προβάδισμα (6-9, 4’40’’). Ένα προβάδισμα το οποίο πήρε διψήφια τιμή στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου (11-21, 11’50’’). Η Εθνική Κορασίδων μείωσε (16-21, 12’30’’), αλλά η διαφορά έφτασε και πάλι στο +10 (20-30, 16’).  

Το σκηνικό επαναλήφθηκε με την Χουσελά να γράφει το 31-34 (19’20’’), και την Βλάχου το 37-41 (25’), μόνο για να μεγαλώσει και πάλι η απόσταση (37-46, 27’). Βλάχου, Τουλούπη και Ιτόγια διαμόρφωσαν το 42-46 (29’) με την τελευταία να φέρνει τις δύο ομάδες ακόμη πιο κοντά (46-48, 32’10’’). Η Σλοβενία όμως έκανε ένα ακόμη μικρό σερί για να φτάσει στο 49-56 (34΄40΄΄) και στη νίκη με το τελικό 57-67.

Διαιτητές:  Τσαπ, Τσαλίνα, Τσιοετάν

Δεκάλεπτα: 9-16, 31-38, 42-46, 57-67

Ελλάδα (Ανδρεοπούλου): Μηλιτσοπούλου 3 (1), Σκούμα, Μπεκίρι, Βλάχου 6, Βουγιούκα 5 (1), Τουλούπη 1, Κυναμέα, Μαλλιαρού, Μπουροπούλου, Λάσκαρη, Χουσέλα 19 (5), Ιτόγια 23 (2)

Μπορείτε να δείτε την στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ
Το άρθρο Κορασίδων: Ελλάδα – Σλοβενία 57-67 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...