Τελευταία νέα
Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Nέες συλλήψεις για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στην Τουρκία

Ένα νέο κύμα συλλήψεων συνταράσσει το τουρκικό ποδόσφαιρο, καθώς η υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού φαίνεται να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, εστιάζοντας σε πολλά πρόσωπα του χώρου.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν συνολικά 29 άτομα, ανάμεσά τους 14 ποδοσφαιριστές, καθώς και πρόσωπα με διοικητικό ρόλο σε μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας. Ανάμεσά τους βρίσκεται πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Γαλατά, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Εγιούπσπορ.
Οι Αρχές εντόπισαν ύποπτες οικονομικές κινήσεις των συγκεκριμένων ατόμων, οι οποίες φέρονται να σχετίζονται με στοιχηματικούς λογαριασμούς και αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος.
Η έρευνα βασίστηκε σε τραπεζικά στοιχεία, δεδομένα από νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, τηλεπικοινωνιακές αναλύσεις και ψηφιακά πειστήρια, όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους φέρονται να πόνταραν ακόμη και σε αγώνες των ίδιων τους των ομάδων, με τρόπο που θα μπορούσε να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα ονόματα των συλληφθέντων δόθηκαν στη δημοσιότητα, με γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο να τα κοινοποιεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Χ».

 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...