Τελευταία νέα
Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας» ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη: “Οι μάσκες έπεσαν” Μπακογιάννη: Άνοιξε ένας υγιής διάλογος – Δεν υπάρχουν αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν επιθυμεί να διαλυθούν οι σχηματισμοί, δεν βάζει τον στόχο της αναστολής και της διάλυσης …Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές» – Δηκτικό σχόλιο για Φαραντούρη Βουλή: Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΠΑΣΟΚ για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ – «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Newsauto.gr

Έτσι θα είναι το νέο DS N°7

Από την DS Automobiles δημοσιεύτηκαν οι πρώτες ψηφιακά δημιουργημένες φωτογραφίες του νέου SUV μοντέλου της που θα αντικαταστήσει το DS 7.

Η γκάμα της DS Automobiles ανανεώνεται με την προσθήκη σε αυτή του καινούργιου πολυτελούς SUV το οποίο θα ονομάζεται N°7 και θα διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Τις πρώτες ψηφιακά δημιουργημένες φωτογραφίες αυτού ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Τιερί Μετρόζ, ο Διευθυντής Σχεδιασμού της γαλλικής εταιρείας.

Στις σχετικές εικόνες, οι οποίες είναι σκοπίμως χαμηλής ανάλυσης και σχετικά θολές, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με σχετικά καμουφλαρισμένο αμάξωμα το οποίο έχει ως φόντο πίσω του μια πόρτα βιομηχανικού κτηρίου στην οποία αναγράφεται ο αριθμός επτά.

Ο συσχετισμός είναι σαφής καθώς το νέο μοντέλο ονομάζεται N°7, και θα αντικαταστήσει το DS 7. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε η αισθητική και η σχεδίασή του έχει στοιχεία που παραπέμπουν στο αμάξωμα του N°8, το κορυφαίο όχημα της DS Automobiles.

Το νέο μοντέλο της αναμένεται να παρουσιαστεί και να αρχίσει να πωλείται εντός του 2026 και να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη της γαλλικής εταιρείας.

Το N°7, στο εμπρός μέρος του ξεχωρίζει από τα φωτιστικά σώματα που διαθέτει τα οποία αποτελούνται από τρεις επιμέρους προβολείς LED σε κάθε πλευρά.

Στο πίσω μέρος του, το νέο SUV θα έχει φώτα και σχεδίαση που θα παραπέμπει σε αυτή του N°8, επίσης. Αν και δεν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο εικόνες από το εσωτερικό του, αυτό αναμένεται να έχει παρόμοια διαμόρφωση με το αντίστοιχο του N°8.

Το νέο N°7 βασίζεται στην πλατφόρμα «STLA Medium»του Ομίλου Stellantis. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι διαστάσεις του θα είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες του N°8, συγκριτικά.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, το μήκος τού N°7 θα φτάνει περίπου τα 4.750 χλστμ., το πλάτος του περίπου τα 1.970 χλστμ. και το ύψος του περίπου τα 1.735 χλστμ. Πιο μακρύ θα  είναι και το μεταξόνιό του το οποίο θα πλησιάζει τα 2.950 χλστμ.

Το νέο μοντέλο θα διατίθεται τόσο με ήπια υβριδικό κινητήρα 145 ίππων όπως και σε έκδοση με Plug-in Hybrid μέγιστης ισχύος 195 ίππων όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Αναμενόμενα, στην τελευταία εκδοχή του το νέο SUV τής DS Automobiles θα έχει τις μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες που υπάρχουν στο N°8.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διατίθεται είτε με συσσωρευτή 74 kWh είτε με 97,2 kWh και η μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 550-750 χλμ. (κατά «WLPT»), αναλόγως της έκδοσης.

Στο N°7 η μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία του θα είναι μικρότερη συγκριτικά, εξαιτίας του μεγαλύτερου όγκου του, και υπολογίζεται να φτάνει περίπου τα 650 χλμ. (κατά «WLPT»).

Σε ό,τι αφορά στη μέγιστη ισχύ του, το καινούργιο N°7 αναμένεται να έχει τους ηλεκτροκινητήρες του N°8. Στο τελευταίο η μέγιστη απόδοσή του κυμαίνεται από 260 ίππους έως 375 ίππους, αναλόγως της έκδοσής του.

Τέλος, οι μεγαλύτερες διαστάσεις του N°7 σημαίνουν και αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Χαρακτηριστικά, από την DS Automobiles ανακοινώθηκε ότι ο χώρος αποσκευών του θα είναι 750 λίτρα, έναντι των 560 λίτρων του N°8.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δοκιμή: Toyota C-HR 2.0 HEV GR Sport AWD-i

F1 2026: Πότε είναι οι παρουσιάσεις των νέων μονοθέσιων;

Δοκιμή: BMW R 12 GS

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...