Τελευταία νέα
Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο) Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Hussein al-Sheikh ΚΚΕ: Υποκριτικές οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη και όσων εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τη Γάζα Ξανά στον Ευαγγελισμό για τον Μυλωνάκη ο Μητσοτάκης Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μητσοτάκης: Ανάγκη το Ορμούζ να παραμείνει ανοιχτό χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής 131 επιτεύγματα στα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι στον «Ευαγγελισμό» για τον Γιώργο Μυλωνάκη Επίθεση Κυρανάκη προς την Καραμήτρου στον αέρα
Indicator.gr

Αλ. Αυλωνίτης στο ΕΡΤnews: Είμαι ανοιχτός να συζητήσω με την κα. Καρυστιανού

Την προθυμία του να «συζητήσει με την κα. Καρυστιανού» στο πλαίσιο δημιουργίας ενός αντικυβερνητικού μετώπου προκειμένου να φύγει η κυβέρνηση, εξέφρασε στην εκπομπή Πολιτική Κουζίνα του ΕΡΤnews, o ανεξάρτητος βουλευτής Αλεξανδρος Αυλωνίτης.
Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει χτεσινή δήλωση της αντιπροέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας, Θεοδώρας Τζάκρη, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνει ένα μεγάλο αντικυβερνητικό μέτωπο για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, αφού τόνισε ότι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί «δεν μπορεί να λες ότι είμαι μόνος μου», ο κ. Αυλωνίτης επεσήμανε την ανάγκη «όλοι μαζί να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας» για «να βρούμε την κοινή συνισταμένη».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Ερωτηθείς στη συνέχεια αν έχει επικοινωνία με την κ. Καρυστιανού, ο κ. Αυλωνίτης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε «ποτέ και με κανέναν». Ωστόσο επεσήμανε ότι η πολιτική κίνησή της «είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να πάρει τη μορφή και κόμματος και κινήματος, με την έννοια δηλαδή ότι ό,τι ζητάμε – πόσo μάλλον και αυτό το θέμα των Τεμπών, τη Δικαιοσύνη – είναι πολιτικό θέμα».
«Άρα λοιπόν, το ότι πήγε στη συνέχεια το κίνημα αυτό δια της προέδρου του, στη δημιουργία ενός κόμματος είναι μία φυσιολογική πολιτική εξέλιξη. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να συζητήσουμε και με την κα. Καρυστιανού», κατέληξε ο κ. Αυλωνίτης.
The post Αλ. Αυλωνίτης στο ΕΡΤnews: Είμαι ανοιχτός να συζητήσω με την κα. Καρυστιανού appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...