Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Ανατροπή λεωφορείου στην Εσθονία: Τροχαίο για την εθνική χάντμπολ της Κύπρου

Σε τροχαίο ατύχημα στην Εσθονία ενεπλάκη τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/1) η εθνική ομάδα χάντμπολ της Κύπρου, όπως ενημέρωσε η αντίστοιχη Ομοσπονδία.
Δύο μέλη της αποστολής κρίθηκε πως έπρεπε να διακομιστούν στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό έγινε άμεσα με ασθενοφόρο.
Στη συνέχεια και μετά από δύο ώρες αναμονής της αποστολής στον χώρο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, ήρθε άλλο λεωφορείο, τους μετέφερε στο ξενοδοχείο και εκεί κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στο νοσοκομείο άλλα οκτώ άτομα για προληπτικούς λόγους.
Η αποστολή της Κύπρου έχει προγραμματισμένο αγώνα αύριο με την Εσθονία, όμως γίνονται διαβουλεύσεις από πλευράς Ομοσπονδίας για το τι πρέπει ακριβώς να γίνει και αν θα διεξαχθεί αγώνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:
“Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ενημερώνει ότι σήμερα τα ξημερώματα Σαββάτου (10/1), το λεωφορείο που μετέφερε την Εθνική Κύπρου Ανδρών από το Ταλίν στην Πόλβα για τον αγώνα με την Εσθονία, ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα και ανετράπη.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο, δύο μέλη της αποστολής κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Κύπρου είναι καλά.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εντός και εκτός Κύπρου, για την γρήγορη και ασφαλή επιστροφή των διεθνών και της αποστολής της Εθνικής Ομάδας στην Κύπρο.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης σημειώνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και συνιστά ψυχραιμία. Όταν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες, θα ακολουθήσει ενημέρωση”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...