Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Παρέμεινε 4 ώρες στον «Ευαγγελισμό» Σ.Καλαφάτης: Η τοξικότητα δεν είναι πολιτική πρόταση Υπόθεση Λαζαρίδη: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για την ανάρτηση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη Στην Κρήτη τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης – Το πρόγραμμά του Υπόθεση Λαζαρίδη: «Φουντώνει» η πολιτική αντιπαράθεση μετά την ανάρτησή του – «Όχι στην τοξικότητα» λέει η κυβέρνηση Καλαφάτης κατά αντιπολίτευσης: ”Η τοξικότητα δεν είναι πολιτική πρόταση” Ο Κωνσταντίνος Τασούλας στην Άμφισσα για τα 205 χρόνια από την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων ΣΥΡΙΖΑ: Καταργήστε την «Ομάδα Αλήθειας» και ελάτε να συζητήσουμε Στο Ηράκλειο αύριο ο Κ.Μητσοτάκης – Συμμετοχή σε συζήτηση στο πλαίσιο του 4ου προσυνεδρίου της ΝΔ Απ. Αποστόλου στο “Π”: Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η κρίση εμπιστοσύνης Β. Κικίλιας: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη Χατζηδάκης – Πιερρακάκης απέναντι σε Δένδια – Τζιτζικώστα για τη διαδοχή Μητσοτάκη
Thefaq.gr

(Την καθαίρεσαν…) Ραγδαίες εξελίξεις: Την παραίτηση Καρυστιανού ζήτησε με email το ΔΣ του Συλλόγου Τεμπών

Την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 2023.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από την κυρία Καρυστιανού να παραιτηθεί έπειτα από όσα είπε σχετικά με τη δημιουργία πολιτικού κόμματος και την συμμετοχή της στις εκλογές.

Διαβάστε: Μαρία Καρυστιανού: Της ζητήθηκε δύο φορές να παραιτηθεί αλλά δεν … – Μέλη του ΔΣ ετοιμάζουν επιστολή που θα ζητούν να αποχωρήσει

Σύμφωνα με τον Παύλο Ασλανίδη, ο οποίος μίλησε στο in, η απόφαση του ΔΣ κοινοποιήθηκε μέσω e-mail στην κυρία Καρυστιανού.
«Δεν είχαμε κάνει κάτι μέχρι τώρα από σεβασμό, όμως αφού υποστήριξε ότι θα πρέπει να της ζητηθεί η παραίτηση, προχωρήσαμε στο αίτημα» υπογράμμισε ο κ. Ασλανίδης.

Έληγε τον Μάρτιο η θητεία της
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαρία Καρυστιανού έχει υποστηρίξει ότι θα παραιτηθεί αν αυτό της ζητηθεί από τον Σύλλογο.
«Περιμένω να μου ζητηθεί επισήμως να αποχωρήσω. Υπάρχει πάρα πολύ καλή επικοινωνία με τα email. Περιμένω να δεχθώ το αντίστοιχο email» είχε πει έξω από τα δικαστήρια Λάρισας, συμπληρώνοντας: «Τον Μάρτιο λήγει ούτως ή άλλως η θητεία μου. Οπότε, είναι σχετικά κοντά. Βεβαίως, εφόσον μου ζητηθεί κάτι τέτοιο από το διοικητικό συμβούλιο, ευχαρίστως θα παραχωρήσω τη θέση μου».
«Για λόγους αρχής»
Αρκετοί ήταν οι συγγενείς θυμάτων που είχαν σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από την ενασχόληση της Μαρίας Καρυστιανού με την πολιτική, σημειώνοντας ότι «για λόγους αρχής» θα έπρεπε η Μαρία Καρυστιανού να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου, προτού ανακοινώνει τα μελλοντικά της σχέδια στην πολιτική σκηνή της χώρας.
«Σίγουρα δεν κάναμε τον Σύλλογο για να κάνουμε κόμμα και πολιτικό φορέα» είχε σημειώσει ο κ. Ασλανίδης, ενώ ο κ. Ρούτσι είχε υπογραμμίσει ότι δεν έκανε την απεργία πείνας για να μπει σε κόμμα, αλλά για να βρει την αλήθεια για το παιδί του. «Εφόσον δήλωσε ότι το πάει για κόμμα καλό είναι να μην έχει καμία σχέση με τον σύλλογο» πρόσθεσε ο Πάνος Ρούτσι.
Καρυστιανού: Θα παραιτηθώ αν μου ζητηθεί σε συνέλευση
Νωρίτερα σήμερα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη η κυρία Καρυστιανού υποστήριξε ότι θα παραιτηθεί από τον Σύλλογο «εφόσον της ζητηθεί επισήμως, μέσα από τη νορμάλ διαδικασία, μέσα από μια γενική συνέλευση και υτο αποτέλεσμα της συνέλευσης». «Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ’ αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του. Δεν έχω αλλάξει καθόλου. Από μένα δεν θα ακούσετε το υβρεολόγιο που χρησιμοποιούν κάποιοι συγγενείς, το οποίο ταιριάζει με το υβρεολόγιο της ΝΔ, καλά, και των υπόλοιπων κομμάτων πλέον, δεν θα το ακούσετε, ούτε θα ακούσετε από μένα ότι με λίγο σμπρώξιμο η Δικαιοσύνη θα λειτουργήσει. Γιατί εγώ έχω κάνει πάρα πολύ σμπρώξιμο, όχι λίγο, και ειδα ότι η Δικαιοσύνη παραμένει σταθερά ακλόνητη στη συγκάλυψη.
Το άρθρο (Την καθαίρεσαν…) Ραγδαίες εξελίξεις: Την παραίτηση Καρυστιανού ζήτησε με email το ΔΣ του Συλλόγου Τεμπών εμφανίστηκε πρώτα στο thefaq.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...