Τελευταία νέα
Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες
Goalpost.gr

Ο Σάκης Τζήμας κάλυψε τον λογαριασμό φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου (pic)

Τον λογαριασμό του φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου κάλυψε ο Σάκης Τζήμας όπως σχετικά ενημέρωσε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
“Δεν είναι η πρώτη φορά – ούτε θα είναι η τελευταία. Ο Σάκης Τζήμας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν αποτελεί επικοινωνιακό εργαλείο, αλλά στάση ζωής. Αμέτρητες δωρεές σε συλλόγους, ιδρύματα και ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη φέρουν την υπογραφή του, πάντα μακριά από φανφάρες και εντυπωσιασμούς.
Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το σπουδαίο και αθόρυβο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Ορφανοτροφείου Βόλου. Με συνεχόμενες δωρεές, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αγάπης, ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας.
Ο ίδιος, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου, δηλώνουν παρόντες σε κάθε προσπάθεια που στηρίζει παιδιά, φτωχούς, ευάλωτους συμπολίτες και δομές που προσφέρουν πραγματικό κοινωνικό έργο. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.
Άλλωστε, αυτή τη φιλοσοφία υπηρετεί εδώ και χρόνια, τόσο μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, όσο και σήμερα, από τον θεσμικό ρόλο του ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μια πορεία που αποδεικνύει ότι η κοινωνική προσφορά δεν έχει τίτλους, αλλά συνέπεια”.
Το άρθρο Ο Σάκης Τζήμας κάλυψε τον λογαριασμό φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...