Τελευταία νέα
Επιταχύνει ο Τσίπρας για το νέο κόμμα- Άρθρο- “σήμα” στην “Εφ.Συν”- Η στενή ομάδα συνεργατών Τι σημαίνει η συντριπτική αντιπάθεια των πολιτών για την κυβέρνηση Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί Η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί τον Μακάριο Λαζαρίδη να παραιτηθεί Πιο κοντά στην ίδρυση νέου κόμματος – Το άρθρο Τσίπρα Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να έχει διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα» Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε την παραίτηση του Μακάριου Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα Σε καθεστώς υγειονομικής εγκατάλειψης χιλιάδες διαβητικοί – Χωρίς Διαβητολογικό Κέντρο ή εξειδικευμένο ιατρείο “Κλείδωσαν” τα νέα μέτρα ενίσχυσης μετά το υπερπλεόνασμα άνω των 2 δισ.-Πότε αναμένονται ανακοινώσεις Άνω κάτω η ΚΟ της ΝΔ με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα ψηφίσω τις άρσεις ασυλίας για όλους τους συναδέλφους» Το πείραμα Μαγιάρ και η διχασμένη αντιπολίτευση στην Ελλάδα Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα
Filathlos.gr

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης τις 21:00, στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 21:00, στην OPAP Arena.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.
Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.
Τονίζουμε πως είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet και υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη επιτυχημένη λήψη του εισιτηρίου στην εφαρμογή.
Ταυτόχρονα, εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.
Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP Arena, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.
Μπορείτε να μεταβιβάσετε τα εισιτήρια διαρκείας σας μέχρι και 6 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...