Τελευταία νέα
Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Παπασταύρου και Τσάφο: «Πράκτορες αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων» Μ. Θεμιστοκλέους: Την επόμενη εβδομάδα εκδίδεται η προκήρυξη για χίλιες μόνιμες θέσεις γιατρών ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Flotilla: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπόλογος απέναντι στην Ιστορία» Ο Πολάκης αποκάλεσε τους Παπασταύρο-Τσάφο “πράκτορες αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων” Βουλή: Θετική γνωμοδότηση για τον διορισμό του Κυμπουρόπουλου ως προέδρου της ΕΑΠ και του Τσέκερη ως προέδρου στην ΕΕΒΤ Σφοδρή σύγκρουση Χήτα με Παππά στη Βουλή: «Πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το» Σύγκρουση Χήτα με Παππά στη Βουλή: «Πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το» Ανδρουλάκης: Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας- Έκτακτη φορολόγηση της κερδοφορίας ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική – Στο επίκεντρο Λιβανός και Αραμπατζή Μεγάλη ένταση στη Βουλή: “Ή πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το” Ν. Ανδρουλάκης: «Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ» Π. Αμυράς: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 32ωρο ή 35ωρο θα έφερνε λουκέτα σε μικρομεσαίους, ανεργία και ακρίβεια
Newsauto.gr

Μεγάλη επιτυχία για τον Βασίλη Μπούδρο στο Rally Dakar 2026

Ο Βασίλης Μπούδρος τερμάτισε το 4o Rally Dakar στην καριέρα του κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

Η ελληνική παρουσία στο Rally Dakar 2026 άφησε έντονο αποτύπωμα, με τον Βασίλη Μπούδρο να πετυχαίνει μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις Έλληνα αναβάτη στην ιστορία του θρυλικού αγώνα. Ο Μπούδρος ολοκλήρωσε τον εξαντλητικό αγώνα στην 50ή θέση της Γενικής Κατάταξης μοτοσικλετών και στην 11η θέση της κατηγορίας Original by Motul, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική και ψυχική του αντοχή.

Η κατηγορία Original by Motul θεωρείται από τις πιο σκληρές του αγώνα, καθώς οι αναβάτες συμμετέχουν χωρίς μηχανική υποστήριξη, βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους γνώσεις, δυνάμεις και αποφασιστικότητα. Μέσα σε ακραίες συνθήκες, με ατελείωτα χιλιόμετρα σε άμμο, πέτρα και υψηλές θερμοκρασίες, ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει, αλλά και να βελτιώσει την προσωπική του επίδοση γράφοντας ιστορία στους αγώνες μοτοσικλέτας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπούδρος αγωνίστηκε με μια KTM 450 Rally Factory ειδικά προετοιμασμένη από την ομάδα DNA Filters – Enduro Greece Rally Team. Ο Έλληνας αναβάτης είναι πρεσβευτής της BMW Motorrad στην Ελλάδα.

Η επιτυχία του Βασίλη Μπούδρου στο Rally Dakar 2026 είναι μια σημαντική στιγμή για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, που δεν έχει να επιδείξει πολλά πράγματα σε διεθνές επίπεδο. Η ελληνική σημαία κυμάτισε επάξια στον δυσκολότερο αγώνα ράλι του κόσμου. Συγχαρητήρια στον Βασίλη Μπούδρο και την ομάδα του από όλους στο Newsmoto και το Newsauto.

Για την ιστορία, νικητής στην κατηγορία μοτοσικλετών στο Rally Dakar 2026 ήταν ο Λουτσιάνο Μπεναβίδες με KTM, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν οι Ρίκι Μπράμπεκ και Τόσα Σαρέινα με Honda.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Επίσημο: Αυτά είναι τα σημεία αναβάθμισης του νέου Zontes G368

MotoGP: Παρουσιάστηκε η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι

Η Hero MotoCorp ετοιμάζει ψηφιακό «συνοδηγό» για μοτοσικλέτες

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...