Τελευταία νέα
Μητσοτάκης στη Λετονή πρωθυπουργό: Να ενισχύσουμε τους δεσμούς των χωρών μας «Η Γαύδος γίνεται ξανά μία βραχονησίδα έρμαιο στα συμφέροντα» – Ηχηρή παρέμβαση της πρώην δημάρχου Βάλντις Ντομπρόβσκις σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μεταρρυθμίσεις, εξέλιξη του χρέους και ανεργία Συνάντηση Μητσοτάκη με τη Λετονή πρωθυπουργό: «Ηγετικός ο ρόλος σας στην περιοχή», τόνισε η Σιλίνια Εντυπωσιασμένος ο Ντομπρόβσκις από τα αποτελέσματα της Ελλάδας στο χρέος και την ανεργία Κοβέσι: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ακρωνύμιο διαφθοράς, νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων – Αντιπερισπασμός οι επιθέσεις, πιστεύω ότι οι πολίτες θα δουν την αλήθεια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να προχωρήσει η κυβέρνηση στη νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία» – Ας είναι η Ελευθερία, το τελευταίο θύμα Κοβέσι από Δελφούς: Χρησιμοποιήσαμε νόμιμες επισυνδέσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΔ για 28 έτη από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή: “Σφράγισε την επιστροφή της Δημοκρατίας” Αμετανόητος ο Μακάριος Λαζαρίδης: Η σκευωρία που έστησαν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, θα πέσει στο κενό Επιμένει ο Μακάριος Λαζαρίδης: Η σκευωρία που έστησαν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, θα πέσει στο κενό Τα πρόσωπα των ομάδων κρούσης του Αλέξη Τσίπρα
Vipnews.gr

Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης του

Ανδρέας Γεωργίου: Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η βάφτιση της κόρης του ήταν να γίνει μέσα στην άνοιξη αλλά αναβλήθηκε
Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ετοίμαζαν την βάφτιση της κόρης τους μέσα στην άνοιξη, όπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του ο στενός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Κούλλης Νικολάου.
Ανδρέας Γεωργίου: «Ακυρώθηκαν τα σχέδια»
Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Sunday Night» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποκάλυψε πως η βάφτιση αναβλήθηκε για το καλοκαίρι.
Ένας από τους λόγους που πήρε αναβολή η βάφτιση του παιδιού τους είναι η επικείμενη απουσία του στενού του φίλου και συνεργάτη Κούλλη Νικολάου. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε ότι η κόρη του θα πάρει το όνομα Μιράντα, από την μητέρα της Σιμώνης Χριστοδούλου.
«Ακόμα δεν ξέρουμε (πότε θα γίνει η βάφτιση). Είναι κάτι που προσπαθούμε να οργανώσουμε κοντά στο καλοκαίρι. Μας τα χάλασε ο Κούλλης. Ακυρώθηκαν τα σχέδια, γιατί ξαφνικά ο Κούλλης μού ανακοίνωσε ότι κάπου θα είναι εκτός, οπότε ψάχνουμε άλλη ημερομηνία. Δεν είναι νονός. Το πρώτο παιδί είπαμε ότι θα είναι ο νονός από την πλευρά της Σιμώνης. Για το δεύτερο έχω επιλέξει εγώ τους νονούς. Θέλουμε μεγάλη οικογένεια», αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Σου θυμίζουμε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου 2024 σε μία ρομαντική τελετή στην Αγία Νάπα της Κύπρου παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων, επισφραγίζοντας έτσι με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!
The post Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης του appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...