Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην on-court συνέντευξη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην πρεμιέρα, αλλά και για τον Τόμας Μάχατς που θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Australian Open.
“Υπήρξαν στιγμές που δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος όσο θα ήθελα και είμαι χαρούμενος για τα τρία τελευταία σετ, έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Το ίδιο και ο Σιντάρο μου δυσκόλεψε τη ζωή στην αρχή. Προσπάθησα να βρω λύσεις, να τον βάλω σε άβολη θέση και δούλεψε, οπότε είμαι χαρούμενος στο τέλος.”
Για το κοινό και τους Έλληνες της Αυστραλίας που για μια ακόμη φορά τον στήριξαν: “Είναι οι αγαπημένοι μου φαν στον κόσμο. Δεν το λέω έτσι, μου συμπεριφέρεστε πολύ όμορφα τα τελευταία χρόνια εδώ και η Μελβούρνη, όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω να με ενθαρρύνετε σε κάθε ματς που παίζω στη Μελβούρνη. Έχω μερικούς πολύ παθιασμένους Έλληνες φαν εδώ και προφανώς είναι κάτι που με βοηθάει και προτιμώ να το έχω από το να μην το έχω, γι’ αυτό σας ευχαριστώ.”
Διαβάστε ακόμη: “Καθάρισε” στο τέλος ο Τσιτσιπάς
Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, Τόμας Μάχατς: “Τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, είναι δύσκολος αντίπαλος, από τους δυσκολότερους που θα μπορούσα να έχω σε 2ο γύρο Grand Slam. Ελπίζω πως θα έρθω καλά προετοιμασμένος και δεν θα ξεκινήσω όπως στο σημερινό ματς, που βρήκα τον ρυθμό μου πιο αργά. Θέλω να δείξω το ίδιο επίπεδο που έδειξα στα 3 τελευταία σετ σήμερα. Θα είναι μάχη, δεν θα είναι εύκολο ματς, περιμένω μεγάλη μάχη και ευελπιστώ να απολαύσω αυτή τη μάχη και όλη τη διαδικασία.”
The post Τσιτσιπάς: “Προσπάθησα να βρω λύσεις” (vid) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
