Τελευταία νέα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τις Αρχές: «Πατούσε σε δύο βάρκες – Έκανε συνεννοήσεις και με την κυβέρνηση και με την αντιπολίτευση» Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Άδωνι για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καισαριανή Χρήστος Ράμμος: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για συμμετοχή στο κόμμα Τσίπρα Γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης βρίσκονται στα χαρακώματα (μεταξύ τους) Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: Το ψέμα έχει γίνει δεύτερη φύση στους παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου “Καρφί” Γιάννη Λοβέρδου: Με ενοχλεί να παίρνεις κάποιον που δεν μπορεί να βγει βουλευτής και να τον κάνεις υπουργό – Δεν είναι μόνο ο Πιερρακάκης Μαρινάκης “καρφώνει” Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές: Ενώ προσπαθούσε να συννενοηθεί μαζί μας, έκλεινε το μάτι στην αντιπολίτευση Μαρινάκης: Θα δώσουμε ένα δισ. ευρώ στους πολίτες το 2027 – Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ακρίβεια Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας» Χρήστος Ράμμος: “Δεν έχω σκοπό να αναμειχθώ με οποιονδήποτε τρόπο στην ενεργό πολιτική” Το σχέδιο Μαξίμου για “βαλβίδα εσωκομματικής αποσυμπίεσης” και αλλαγή δημοσκοπικού κλίματος με ορίζοντα τη ΔΕΘ
Newsauto.gr

MotoGP: Εποχή V4 στη Yamaha με το βλέμμα στο 2027

Η Yamaha παρουσίασε στην Ινδονησία την αγωνιστική ομάδα MotoGP για το 2026 μπαίνοντας στην εποχή V4.

Με φόντο το παθιασμένο κοινό της Ινδονησίας, η Yamaha παρουσίασε επίσημα την εργοστασιακή ομάδα Monster Energy Yamaha MotoGP για το 2026, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τζακάρτα, στο πλαίσιο του Yamaha Motor Indonesia 3S Dealer Meeting, όπου αποκαλύφθηκε τόσο το ανανεωμένο χρωματικό μοτίβο της ομάδας όσο και η ολοκαίνουργια YZR-M1 με κινητήρα V4.

The machine built to move Yamaha forward Introducing the all-new V4-powered 2026 YZR M1 #CloserLapAfterLap pic.twitter.com/KucqPQoaU7— Monster Energy Yamaha MotoGP (@YamahaMotoGP) January 21, 2026

Η παρουσίαση είχε έντονο συμβολισμό, καθώς η Yamaha ετοιμάζεται να παρατάξει για πρώτη φορά σε πλήρη αγωνιστική δράση το νέο της project με V4 κινητήρα. Η νέα YZR-M1 είναι σχεδιασμένη από «λευκό χαρτί», διατηρώντας το χαρακτηριστικό καμουφλάζ φινίρισμα, αλλά με εμφανώς περισσότερο μπλε και λευκό στο χρωματισμό, προσδίδοντας μια πιο «καθαρή» και σύγχρονη αγωνιστική ταυτότητα.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν οι δύο αναβάτες της ομάδας, Φάμπιο Κουαρταραρό και Άλεξ Ρινς, οι οποίοι θα οδηγήσουν τη νέα μοτοσικλέτα στη σεζόν που έρχεται. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής 2021 δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο ξεκίνημα και δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα. Η παρουσίαση της ομάδας είναι πάντα η στιγμή που αρχίζει να χτίζεται η ενέργεια για τη νέα σεζόν και δεν υπάρχει καλύτερο κοινό από τους φιλάθλους της Ινδονησίας».

Ο Κουαρταραρό τόνισε τη σημασία της μετάβασης στον V4 κινητήρα, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη αλλαγή που δημιουργεί έντονη προσμονή τόσο στους αναβάτες όσο και στους φίλους του MotoGP. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι έχει προετοιμαστεί εντατικά όλο τον χειμώνα και είναι έτοιμος να δώσει το 100% εντός πίστας.

Eyes forward Energy rising Ready to start the new era #CloserLapAfterLap pic.twitter.com/RAJ8Jornzz— Monster Energy Yamaha MotoGP (@YamahaMotoGP) January 21, 2026

Η επιλογή της Ινδονησίας για την έναρξη της νέας εποχής μόνο τυχαία δεν ήταν, με τη Yamaha να επενδύει ξεκάθαρα στην ασιατική αγορά και στο πάθος των φιλάθλων της περιοχής για το MotoGP.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Με 14 άλογα παραπάνω η νέα Triumph Tiger Sport 660

MotoGP: Η Ducati «απαιτεί» τίτλους για την επέτειο των 100 χρόνων

Ποιες μοτοσικλέτες προτίμησαν οι Έλληνες το 2025

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...