Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Filathlos.gr

Βόλεϊ Ανδρών – CEV Cup: Πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε ο Ολυμπιακός

Δύσκολη νύχτα στο «Μ. Μερκούρη» για τον Ολυμπιακό, που γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από την Καρλοβάρσκο και πλέον καλείται να τα δώσει όλα στη ρεβάνς στην Τσεχία για να συνεχίσει στο CEV Cup.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, όμως τα πολλά ατομικά λάθη σε κομβικά σημεία αποδείχθηκαν καθοριστικά. Παρότι βρέθηκαν πίσω με 2-0 σετ, αντέδρασαν στο τρίτο με μπροστάρηδες τους Ατανασίεβιτς και Πέριν, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο στο τέταρτο σετ τα ίδια προβλήματα επανεμφανίστηκαν και οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς.
Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει σε 24-24, αλλά να χάνει το σετ από ασυνεννοησία (24-26). Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο, όπου οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα, όμως τα νεκρά διαστήματα επέτρεψαν στην Καρλοβάρσκο να κάνει το 0-2 (22-25).
Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν χαρακτήρα, γύρισαν το εις βάρος τους σκορ και μετά από θρίλερ κατέκτησαν το σετ με 29-27. Στο τέταρτο, όμως, παρότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 18-18, τα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους Τσέχους να τρέξουν σερί και να πάρουν τη νίκη (20-25).
Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται στη ρεβάνς της 28ης Ιανουαρίου (19:00) να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να οδηγήσει το ζευγάρι στο «χρυσό» σετ, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Τα σετ: 24-26, 22-25, 29-27, 20-25

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...