Τελευταία νέα
Το κυβερνητικό μπούλινγκ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με πολιορκητικό κριό τον Αδωνι Γεωργιάδη Αποκλείει ο Τσίπρας προεκλογική συνεργασία µε άλλα κόµµατα ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: “Άριστος στην προπαγάνδα” – Αίτημα αποπομπής από κυβέρνηση και ΝΔ Δημοσκόπηση: Ο Μακάριος Λαζαρίδης κόστισε 2% στη Νέα Δημοκρατία Εκλογές: “Βουτιά” 5 εκατοστιαίες μονάδες για τη ΝΔ Στη Βαρκελώνη ο Νίκος Ανδρουλάκης – Η selfie με τον Πέδρο Σάντσεθ Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στον «Ευαγγελισμό» για αποφρακτικό ειλεό Ο Ανδρουλάκης στη Βαρκελώνη–Η selfie με τον Σάντσεθ Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Επιτυχής χειρουργική επέμβαση για ειλεό με λαπαροτομία Γεωργιάδης για 19χρονη Μυρτώ: Ξεκινά ΕΔΕ – Κανείς δεν θα παίζει με το ΕΣΥ Ο Μητσοτάκης, η καθαρίστρια στον Βόλο και ο Λαζαρίδης Μ.Χαρακόπουλος στη Διεθνή Γραμματεία της ΔΣΟ: Η παγκόσμια κοινότητα έχει εισέλθει σε ταραγμένα και αχαρτογράφητα ύδατα
Tennis24.gr

Μεντβέντεφ για Τιέν: “Δεν μου αρέσει να παίζω μαζί του”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ στάθηκε λιγότερο στο ίδιο το ματς με τον Φαμπιάν Μάροζαν και περισσότερο σε αυτό που ακολουθεί, μετά τη μεγάλη ανατροπή από 0-2 σετ στον 3ο γύρο του Australian Open.
Ο Ρώσος παραδέχθηκε πως το να επιστρέφεις από δύο σετ πίσω είναι πάντα δύσκολο, ειδικά μετά από μια περσινή χρονιά όπου πολλά πεντάσετα δεν πήγαν υπέρ του: «Πέρσι έχασα πολλά ματς παρότι γύριζα από 0-2 σετ. Σήμερα το πιο σημαντικό ήταν να μη μου μπει αυτό στο μυαλό και να τελειώσω το ματς».
Ωστόσο, η κουβέντα άλλαξε τόνο όταν η συζήτηση πήγε στον επόμενο αντίπαλό του, τον Λέρνερ Τιεν, με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από τη Μελβούρνη.
Χωρίς περιστροφές, ο Μεντβέντεφ δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να παίζω μαζί του. Αλλά μάλλον ούτε κι εκείνος απολαμβάνει να παίζει εναντίον μου».
Ο πρώην Νο1 του κόσμου εξήγησε πως όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι εξαντλητικά: «Τα ματς μας είναι brutal. Μεγάλα ράλι, ένταση, άμυνα, passing shots. Με κέρδισε δύο φορές, τον κέρδισα την τελευταία. Τώρα ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε ο ένας από τον άλλον».
Χωρίς να μιλήσει ανοιχτά για εκδίκηση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Ξέρω ποιος είναι, ξέρει ποιος είμαι. Θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και φυσικά να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τον αιφνιδιάσω κάπου».
Για τον Μεντβέντεφ, το ζητούμενο είναι πλέον ξεκάθαρο: η πρόκριση απέναντι στον Τιεν δεν είναι απλώς ένας ακόμα γύρος, αλλά μια μάχη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον έχει πιέσει όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.

 
AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (+9h)
The post Μεντβέντεφ για Τιέν: “Δεν μου αρέσει να παίζω μαζί του” appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...