Τελευταία νέα
Διαμαντοπούλου: Η συναίνεση είναι η κινητήρια δύναμη κάθε χώρας, αλλά την κύρια ευθύνη έχει η κυβέρνηση 9 κινήσεις στρατηγικής: Ελλάδα και Γαλλία σφραγίζουν νέα συμμαχία Μητσοτάκη – Μακρόν Μακρόν: «Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας» Μαρινάκης: Δεν θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με το κόμμα του κ. Τσίπρα Ζαχαράκη: Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις Αλέξης Τσίπρας: Οι 4 πυλώνες της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκης-Μακρόν: Οι εννέα συμφωνίες Ελλάδας-Γαλλίας και τα θέρμα λόγια μεταξύ των δύο ηγετών Πιερρακάκης: Η Ευρώπη πρέπει να επενδύσει στην άμυνα σε μία κλίμακα που δεν έχει δει από γενιές Δημοσκόπηση GPO: Βουτιά της Νέας Δημοκρατίας, άνοδος του ΠΑΣΟΚ Μητσοτάκης: Αγγίξατε τις καρδιές των Ελλήνων – Μακρόν: Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας Στο Μέγαρο Μαξίμου o Eμανουέλ Μακρόν Τασούλας: H πολυεπίπεδη σχέση Ελλάδας – Γαλλίας έχει μετουσιωθεί σε μία ισχυρή συμμαχία που παράγει ήδη καρπούς
Indicator.gr

ΟΠΕΚΕΠΕ – Πηγές ΝΔ: “Κυνική ομολογία Σκανδαλίδη για παρατυπίες που επί ημερών του έμεναν ατιμώρητες”

“Σε μια κυνική ομολογία προχώρησε ο πρώην υπουργός και ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης. Στην κατάθεσή του αποκάλυψε ότι έκλεινε τα μάτια σε παραβάτες παραγωγούς καθώς η μόνη τους ”ποινή” ήταν η αφαίρεση της δυνατότητας να ενταχθούν σε πρόγραμμα επιδοτήσεων” αναφέρουν πηγές της ΝΔ. “”Δεν τους στέλνουμε στην ελληνική Δικαιοσύνη κύριε Λαζαρίδη…”, ήταν η χαρακτηριστική απάντηση στον εισηγητή της ΝΔ όταν τον ρώτησε αν υπήρχαν παραβατικοί παραγωγοί στις δηλώσεις που υποβάλλονταν και αν τους έστειλε -ως όφειλε- στην Ελληνική Δικαιοσύνη: ”Οι παραβάτες παραγωγοί που αποκαλύπτονταν δεν έπαιρναν τις επιδοτήσεις. Τους αφαιρούσαμε τη δυνατότητα να μπουν στο πρόγραμμα. Οι παρατυπίες αυτές τότε ήταν μεμονωμένες και τις αντιμετωπίζαμε επί τόπου” ήταν η προκλητική τοποθέτηση του μάρτυρα που επιχείρησε μια άστοχη σύγκριση και αποτίναξη των ευθυνών του” επισημαίνουν οι πηγές της ΝΔ.
Κατά τις ίδιες πηγές “Ο Κώστας Σκανδαλίδης επέμεινε μάλιστα λέγοντας: ”Είπα για παρατυπίες, όχι για απάτες. Ήταν δηλώσεις στον ΟΣΔΕ που είχαν παρατυπίες. Δεν στέλνεις τον συνεταιρισμό για αυτό στα δικαστήρια””.
The post ΟΠΕΚΕΠΕ – Πηγές ΝΔ: “Κυνική ομολογία Σκανδαλίδη για παρατυπίες που επί ημερών του έμεναν ατιμώρητες” appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...