Τελευταία νέα
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για την εμπρηστική επίθεση στην γκαλερί Eclectica στου Ψυρρή Επικαιρότητα: σκέψεις με ρίσκο…πάντα. Πως φτάσαμε στην εκεχειρία – γράφει ο Θ. Μαράκης Αρθρο του Αλέξη Τσίπρα: Ως πότε θα ανεχόμαστε την πιο κυνική και διεφθαρμένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Πόσο ακόμα ο Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι» Φάμελλος: Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν διώξει τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι ίδιος και χειρότερος Βουλή: Προς κύρωση οι συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για «την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών» Αλέξης Τσίπρας: «Ώρα ευθύνης» – Αιχμηρό άρθρο που προαναγγέλλει εξελίξεις για το νέο κόμμα Η ανάρτηση Πολάκη για Λαζαρίδη: «Μακάριε αργείς, σου φωνάζει μέχρι και η Ντόρα» Επιταχύνει ο Τσίπρας για το νέο κόμμα- Άρθρο- “σήμα” στην “Εφ.Συν”- Η στενή ομάδα συνεργατών Τι σημαίνει η συντριπτική αντιπάθεια των πολιτών για την κυβέρνηση Μπακογιάννη για Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί Η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί τον Μακάριο Λαζαρίδη να παραιτηθεί
Thepressproject.gr

Κωνσταντοπούλου: Η εμπειρία του εγκλήματος των Τεμπών να θωρακίσει τις οικογένειες των θυμάτων στα Τρίκαλα

«Συμπληρώνονται τρία χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών κι όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς κι οι οικογένειες των θυμάτων σκάβουν με τα χέρια τους για να βγει η αλήθεια», τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσερχόμενη στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου διεξάγεται η δίκη που αφορά τη διαχείριση του οπτικού υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία.Η κα. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι επί τρία χρόνια οι συγγενείς των θυμάτων δίνουν μόνοι τους τη μάχη για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά γεγονότα, κάνοντας λόγο για μια διαρκή προσπάθεια αποκάλυψης στοιχείων που, όπως είπε, δεν διευκολύνθηκε από την Πολιτεία.
Σε δηλώσεις της τόνισε ότι το δυστύχημα στα Τέμπη συνιστά έγκλημα και όχι ατύχημα, ενώ πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί «αν οι πολιτικά υπόλογοι έκαναν το καθήκον τους». Όπως σημείωσε, η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν όσοι είχαν πολιτική ευθύνη είχαν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε, επίσης, ότι η δικαστική διερεύνηση παραμένει ελλιπής, καθώς υπάρχουν κατηγορούμενοι που ακόμα δεν έχουν παραπεμφθεί, σημειώνοντας ότι «κυριότερος είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης».
Αναφερόμενη τέλος στο πρόσφατο πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα, έκανε λόγο για «επανάληψη σκηνικού». «Επιτακτικό να υπάρξει μέριμνα από την αρχή για να μην ύπαρξη συγκάλυψη στοιχείων. Η εμπειρία του εγκλήματος των Τεμπών να θωρακίσει τις οικογένειες των θυμάτων στα Τρίκαλα» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...