Τελευταία νέα
Εξώδικο Δουδωνή στον διευθυντή του ΣΚΑΙ 100.3- Ρουσφετολογικές αναφορές Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο) Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Hussein al-Sheikh ΚΚΕ: Υποκριτικές οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη και όσων εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τη Γάζα Ξανά στον Ευαγγελισμό για τον Μυλωνάκη ο Μητσοτάκης Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μητσοτάκης: Ανάγκη το Ορμούζ να παραμείνει ανοιχτό χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής 131 επιτεύγματα στα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι στον «Ευαγγελισμό» για τον Γιώργο Μυλωνάκη
Tennis24.gr

Η κλήρωση του indoor τουρνουά στο Μονπελιέ

Το ATP Tour μεταφέρεται την ερχόμενη εβδομάδα στη νότια Γαλλία για indoor δράση, με το Open Occitanie να φιλοξενεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ταμπλό στο Μονπελιέ. Ο περσινός πρωταθλητής Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ δεσπόζει στο field, σε ένα τουρνουά που συνδυάζει εμπειρία, επιστροφές και γαλλικό ενδιαφέρον.
Στο ταμπλό βρίσκονται επίσης ο Σταν Βαβρίνκα, που διανύει τον τελευταίο χρόνο της καριέρας του. Επιπλέον, παίκτες της πρώτης 30άδας όπως οι Φλάβιο Κομπόλι, Τάλον Γκρίκσπουρ και Τόμας Μάχατς συμμετέχουν επίσης. Το γαλλικό κοινό, πάντως, περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Αρτούρ Φις.
Ο Οζέ-Αλιασίμ θέλει άμεση αντίδραση
Ο Καναδός, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, επιστρέφει στο Μονπελιέ ως υπερασπιστής του τίτλου. Στόχος του είναι να αφήσει πίσω του την πρόωρη εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο του Australian Open, λόγω κραμπών. Το indoor περιβάλλον τον ευνοεί, καθώς επτά από τους οκτώ τίτλους της καριέρας του έχουν έρθει σε κλειστά γήπεδα. Πρεμιέρα του απέναντι στον Βαβρίνκα ή τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς.
Η επιστροφή του Αρτούρ Φις μετά από έξι μήνες
Ένα από τα μεγάλα storylines της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Φις στη δράση. Ο 21χρονος Γάλλος αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο. Τότε τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού στη μέση. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Βαλεντέν Ρουαγιέ. Παράλληλα, το κοινό ελπίζει σε μια βαθιά πορεία, όπως το 2023, όταν είχε φτάσει στα ημιτελικά.
Wild card ο Βαβρίνκα, συνεχίζει το «τελευταίο ταξίδι»
Ο Βαβρίνκα αγωνίζεται με wild card στο Μονπελιέ και συνεχίζει τη farewell σεζόν του. Έχοντας δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε United Cup και Australian Open (3ος γύρος), ο πρώην Νο3 του κόσμου ξεκινά απέναντι στον Μετζέντοβιτς. Επιπλέον, έχει στόχο να εκμεταλλευτεί τις indoor συνθήκες.
Ο Κομπόλι είναι το Νο2 του ταμπλό και θέλει να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο στη Μελβούρνη. Ο Γκρίκσπουρ ακολουθεί ως Νο3, ενώ ο Μάχατς, Νο4 του ταμπλό, κυνηγά τον δεύτερο τίτλο ATP 250 μέσα στο 2026. Αυτό γίνεται μετά την επιτυχία του στην Αδελαΐδα.
OPEN OCCITANIE MONTPELIER SINGLS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Η κλήρωση του indoor τουρνουά στο Μονπελιέ appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...