Τελευταία νέα
Κουτσούμπας: ”Ηταν αλύγιστοι οι κομμουνιστές”-Εκδήλωση τιμής στους εξόριστους της Ακροναυπλίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: ”Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής” Σακελλαρίδης: ”Έπρεπε να παρέμβει η κ. Μπακογιάννη για να κατανοήσουν στην κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να παραμένει στην υπουργική θέση ο Μ. Λαζαρίδης” Μακάριος Λαζαρίδης: Το retweet που «στέλνει» τη Ντόρα Μπακογιάννη για σοκολατάκια μετά την παραίτησή του Παρασκήνιο: Πώς φθάσαμε στην παραίτηση Λαζαρίδη-Το βαρύ κλίμα, η παρέμβαση Μπακογιάννη και το καθοριστικό τηλεφώνημα ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί παραίτηση Γεωργιάδη Αντιπολίτευση: Υποκριτική η παραίτηση Λαζαρίδη – Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη Βελόπουλος: ”Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση Λαζαρίδη για αλλαγή ατζέντας και αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα” Γεωργιάδης-Υπόθεση Μυρτούς: «ΕΔΕ για την συκοφάντηση του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς» Το κυβερνητικό μπούλινγκ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με πολιορκητικό κριό τον Αδωνι Γεωργιάδη Αποκλείει ο Τσίπρας προεκλογική συνεργασία µε άλλα κόµµατα ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: “Άριστος στην προπαγάνδα” – Αίτημα αποπομπής από κυβέρνηση και ΝΔ
Money-tourism.gr

CANDIA: Δωρεά 50 στρωμάτων στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Η εταιρία CANDIA, στο πλαίσιο της διαχρονικής της δέσμευσης για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, προχώρησε σε δωρεά πενήντα στρωμάτων προς το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ωφελούμενων.
Πρόκειται για δωρεά μονών στρωμάτων, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ισότητας. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε με ιδιόκτητο όχημα της εταιρίας, εξασφαλίζοντας άμεση και ασφαλή μεταφορά.
Η CANDIA, με πολυετή παρουσία στον χώρο της ποιοτικής ξεκούρασης και του ύπνου, επενδύει σταθερά σε δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, με στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την ενίσχυση δομών που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η εταιρεία επιβεβαιώνει έμπρακτα τη φιλοσοφία της ότι η ποιότητα ζωής και η αξιοπρέπεια αποτελούν δικαίωμα όλων.

The post CANDIA: Δωρεά 50 στρωμάτων στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...