Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Έρχονται νέα μέτρα στήριξης-Ανακοινώσεις άμεσα από τον πρωθυπουργό Αθανάσιος Καββαδάς: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του Σ. Φάμελλος: Η μαύρη επέτειος της 21ης Απριλίου είναι μια διαρκής υπενθύμιση των αξιών της Δημοκρατίας, αλλά και των κινδύνων και των απειλών κατά αυτής «Αβεβαιότητα για το μέλλον των παιδικών σταθμών» -Στη Βουλή το θέμα Δημοσκόπηση της Interview: Έκπληξη με Καρυστιανού – Πόσοι θέλουν πρόωρες εκλογές Έκανε την αρχή ο Πέτσας: Δεν θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας των γαλάζιων βουλευτών που εμπλέκονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα του Μονακό στο Μέγαρο Μαξίμου Πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας Το πλεόνασμα φέρνει νέα μέτρα στήριξης: Ανακοινώσεις ακόμα και αύριο από τον πρωθυπουργό Κώστας Αρβανίτης: Οι εκλογές του 2023 ήταν πειραγμένες Αρσεις ασυλίας: Το πρώτο αντάρτικο – Ο Πέτσας θα απέχει Στη Λέσβο ο Ανδρουλάκης-Στο επίκεντρο η κρίση στην κτηνοτροφία
Filathlos.gr

Ινσίνιε: «Θα έπαιζα χωρίς χρήματα στην Νάπολι, αλλά…»

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πέρασε 12 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη ομάδα της Νάπολι με απολογισμό 122 γκολ σε 434 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, πριν μεταπηδήσει στο MLS για να φορέσει την φανέλα της Τορόντο το 2023, γεγονός που έβαλε το όνομά του σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια επιστροφής στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” τον τελευταίο 1.5 χρόνο.
Ωστόσο, ο επαναπατρισμός του δεν έφερε ταυτόχρονα και την επιστροφή του στους παρτενοπέι αφού επέλεξε την Πεσκάρα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη στο “Sky Sport Italia” και να αποκαλύπτει ότι υπήρχαν όντως επαφές του ατζέντη του με την Νάπολι και πως ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να υπογράψει και χωρίς χρήματα.
“Πριν από 20 ημέρες υπήρχε μία κλήση από τον αθλητικό διευθυντή Τζοβάνι Μάνα στον μάνατζέρ μου, που συζήτησαν την πιθανότητα επιστροφής. Είπα πως ήμουν διαθέσιμος, ακόμη και να παίξω τζάμπα, αλλά έκαναν άλλες επιλογές.
Το επαναλαμβάνω, δεν το πήρα προσωπικά, επειδή πάνω από όλα είμαι μεγάλος οπαδός της Νάπολι” τόνισε ο Ινσίνιε, για να προσθέσει με νόημα: “Λυπάμαι που η Νάπολι έχασε έδαφος στη βαθμολογία της Serie A, αλλά ελπίζω και πιστεύω πως η Νάπολι θα πει τον τελευταίο λόγο.
Ένιωσα πολύ μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς στους τελευταίους μήνες. Αυτή είναι η Νάπολι με γεμίζει με ευχαρίστηση γιατί μετά από 12 χρόνια εκεί, παρά το γεγονός ότι δεν πήρα το σκουντέτο, άφησα το σημάδι μου”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...