Τελευταία νέα
Τσίπρας για το Μακεδονικό: «Κάποιοι επέλεξαν τη ψηφοθηρία και πατριδοκαπηλία» Δημοσκόπηση Real Polls: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ στοιχίζει σε ΝΔ, άνοδος ΠΑΣΟΚ, τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου “πυροβολεί” τον Ακη Σκέρτσο Δημοσκόπηση RealPolls: Στο 24,6% η ΝΔ και στο 10% το ΠΑΣΟΚ – Τι απαντούν οι πολίτες για τα «κόμματα» Τσίπρα, Καρυστιανού και πρόωρες εκλογές Επίθεση Αδωνι στο ΠΑΣΟΚ: Το 2014 ζητούσαν την πειθαρχική δίωξη της εισαγγελέως Παπανδρέου Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12,2% της ΝΔ επί του ΠΑΣΟΚ – Στην 3η θέση το κόμμα Καρυστιανού Δημοσκόπηση RealPolls: “Ζητάει ρουσφέτια ο Έλληνας;” – Πτώση της ΝΔ Οργή Μαρίας Καρυστιανού: «Πόσοι άλλοι Λαζαρίδηδες υπάρχουν; Αναζήτησε η εισαγγελία ποινικές ευθύνες»; (Βίντεο) Αλ.Τσίπρας: Οι Πρέσπες έλυναν ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν είχε να κάνει μόνο με τη Βόρεια Μακεδονία Τσίπρας για Μπουτάρη: Το θάρρος του για τη Συμφωνία Πρεσπών, η συζήτηση στο γραφείο της Θεσσαλονίκης, το δημοψήφισμα του 2015 Αλέξης Τσίπρας για Γιάννη Μπουτάρη: Η αποφασιστικότητα του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η αποκαλυπτική συζήτηση στη Θεσσαλονίκη και το δημοψήφισμα του 2015 Τσίπρας, Χαρδαλιάς, Δούκας, Μώραλης: Ποιοι ήταν παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Μακρή
Libre.gr

Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στην Αργολίδα

Επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιησε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026.

Ο κ. Γεωργιάδης, επισκέφθηκε αρχικά το νοσοκομείο Άργους , συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Ιωάννη Αδριανό βουλευτή Αργολίδας, τον Περιφειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η ονοματοδοσία της ορθοπεδικής κλινικής, με το όνομα ”Κωνσταντίνος Βρέττος”. Συγκινητική ήταν η σύντομη ομιλία του γιού του αείμνηστου γιατρού Κ. Βρέττου, Νίκου Βρέττου. Στην εκδήλωση εδώσαν το παρών η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, γιατροί, νοσηλευτικό κ διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου στο Αργος. Ο Μητροπολίτης Αργολίδας, τελεσε τον αγιασμό, ο υπουργός κ. Γιαννης Ανδριανός και ο περιφερειαρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκαν στην εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Γεωργιάδη και στην αναβλαθμιση των νοσοκομειακών μονάδων.

Νωρίτερα στην είσοδο του Νοσοκομείου Αργους διαμαρτυρήθηκαν πραγματοποίησαν μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καθώς και ο Σύλλογος Γυναικών Άργους. Ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε μαζί τους. Ακολούθησε επίκεψη στο Δημαρχείο Αργους όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος. Η επίσκεψη συνεχίστηκε στο ΕΚΑΒ Αργολίδας και το κέντρο Ψυχικής Υγείας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προϊστάμενο του τμήματος ΕΚΑΒ Βασίλειο Οψιμούλη και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του προσωπικού στο ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα. Στο δημαρχείο Ναυπλίου , είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό. Ο υπουργός Υγείας μίλησε και γνωστοποίησε στοιχεία για την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Νοσοκομείου Ναυπλίου και τόνισε πως δεν πρόκειται να κλείσει κανένα απο τα δυο νοσοκομεία της Αργολίδας.

Ο κ. Ανδριανός αποκάλυψε πως στόχος είναι να ιδρυθεί ενα μεγάλο σύγχρονο νοσοκομείο στην περιοχή. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ο διοικητής Θεόδωρος Βασιλόπουλος μίλησε για την εξέλιξη των έργων στην παθολογική κλινική, για την λεοτουργία του αξονικού τομογράφου και για τα σχέδια αναβάθμισης της μονάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...