Τελευταία νέα
Περιοδεία Κικίλια στην Κρήτη: Πού θα πάει, ποιους θα δει Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – «Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μου» Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του, μειώνουν τα φάρμακα καταταστολής οι γιατροί Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Σακελλαρίδης: Ζούμε διολίσθηση του κράτους δικαίου (vid) Πιερρακάκης από Ουάσιγκτον: Συντονίζουμε μέτρα και πολιτικές ως απάντηση στην ενεργειακή κρίση Ζαχαράκη για το σχολείο του αύριο:Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει Αθλιότητα: Η κυβέρνηση δεν θέλει να ανανεωθεί η θητεία της Πόπης Παπανδρέου – Σε σύγκρουση με Κοβέσι Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Αιχμηρός Πολάκης για Λαζαρίδη: Μακάριε αργείς, σου φωνάζει η Ντόρα ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;
Filathlos.gr

Αλμέιδα: «Αν με απέλυαν, δεν θα χρειαζόταν να με πληρώσουν»

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Σεβίλλη, καθώς η ομάδα του βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού στη LaLiga. Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν έχει στο μυαλό του την… αποζημίωση.
«Είμαι μαχητής και δεν το σκέφτομαι αυτό. Ως προπονητής, θέλω απλώς να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Αν με απέλυαν, δεν θα χρειαζόταν καν να με πληρώσουν, δεν ήρθα στον σύλλογο γι’ αυτό. Θέλω να οδηγήσω τον σύλλογο σε μια διαφορετική κατάσταση», ανέφερε ο Αργεντινός πρώην προπονητής της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Τζιρόνα.
Από την μεριά του ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Αντόνιο Κορδόν, τόνισε: «Όταν ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ, ξέραμε ότι ο Αλμέιδα ήταν ο κατάλληλος προπονητής. Ο ερχομός του στην Σεβίλλη ήταν μια πρόκληση τόσο γι’ αυτόν όσο και για μένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα το πετύχουμε και θα αλλάξουμε τα πράγματα.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν επειδή είναι γεννημένος εργάτης, η ομάδα τον υποστηρίζει πλήρως, όπως και εμείς. Τελικά πρόκειται για την τελειοποίηση των πραγμάτων. Είμαστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό μας και κάθε μέρα ξυπνάμε σκεπτόμενοι τι πρέπει να βελτιωθεί».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...