Τελευταία νέα
Π. Μαντάς στο “Π”: Η Ελλάδα της παραγωγής περνά από την περιφέρεια Σάλος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καταγγελίες ότι “έφαγε” λεφτά της Περιφέρειας για προσωπικά της ταξίδια Δ. Μελίδης: «Η αντιπολίτευση χρειάζεται συνεργασίες – Στόχος η πολιτική αλλαγή απέναντι στη ΝΔ» Στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών – Συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη Σοφία Ζαχαράκη: Στόχος του Εθνικού Απολυτηρίου ένα δίκαιο σύστημα – Καμία αλλαγή δεν θα γίνει αιφνιδιαστικά Στο Λονδίνο το Rebrain Greece- Κεραμέως: Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες Φαραντούρης: Όποιος ψάχνει προοδευτική παράταξη, δεν θα βρει άλλη πέρα από το ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Μητσοτάκης: Προχωράει η συζήτηση με τη Λιβύη για οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ Ευαγ. Λιακούλη στο “Π”: Υπερκέρδη τραπεζών: Μια παρεξηγημένη συζήτηση Mητσοτάκης: Τι είπε για το «Σπίτι μου ΙΙ» και τα δάνεια – Η ανάρτηση Στην Αθήνα ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γιόχαν Βάντεφουλ- Αύριο η συνάντηση με Γεραπετρίτη Θ.Κοντογεώργης: Το μέλλον της Ελλάδας χτίζεται στην Περιφέρεια
Newsauto.gr

Δοκιμές F1 Μπαχρέιν: Ο Λεκλέρ ταχύτερος την δεύτερη ημέρα (+video)

Ο οδηγός της Ferrari σημείωσε την καλύτερη επίδοση κατά την δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν τη στιγμή που Red Bull και Mercedes αντιμετώπισαν προβλήματα.

Ο καλύτερος χρόνος του Σαρλ -το 1:34.273- ήταν μισό δευτερόλεπτο κατώτερος από του Λάντο Νόρις της McLaren.

Η επίδοση του Λεκλέρ σημειώθηκε με την C3 γόμα, όμως, ενώ εκείνος του Νόρις με την C2, καθώς η McLaren επέλεξε να επικεντρωθεί περισσότερο σε αυτήν σήμερα. Ο Νόρις έγραψε και τους περισσότερους γύρους σήμερα με 149, δέκα παραπάνω από τον Λεκλέρ. Ήταν μία πολύ παραγωγική ημέρα τόσο για την Ferrari όσο και για την McLaren.

Charles goes fastest on Day 2! Jump aboard Charles Leclerc’s Ferrari and watch him set the fastest time of the second day in Bahrain #F1 #F1Testing pic.twitter.com/q8NN1rde9q— Formula 1 (@F1) February 12, 2026

Αντίθετα προβληματική ήταν η δεύτερη ημέρα του Μπαχρέιν για τις Mercedes και Red Bull. Οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν μηχανικά προβλήματα με τα μονοθέσια τους και αρκέστηκαν σε 57 και 87 γύρους αντίστοιχα στο σύνολο της ημέρας.

Turning our volume up for this… #F1 #F1Testing pic.twitter.com/JnMZ1vn1qs— Formula 1 (@F1) February 12, 2026

Σε ότι αφορά την Red Bull, όμως, την παράσταση έκλεψαν οι δηλώσει Φερστάπεν. Ο Ολλανδός έγινε ο δεύτερος οδηγός μετά τον Χάμιλτον που εκφράζει ανοιχτά την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο οδήγησης που απαιτούν τα νέα μονοθέσια. Χαρακτήρισε τη νέα γενιά μονοθέσιων ως… Formula e με στεροειδή!

Ακόμη πιο άσχημο ήταν το κλίμα στην Aston Martin. Ο Λανς Στρολ δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να βρει 4 (!) δευτερόλεπτα για να παλέψει για νίκες. Επιπλέον η PU της Honda εξακολουθεί να εμφανίζει προβλήματα τα οποία πηγαίνουν πίσω το πρόγραμμα δοκιμών της ομάδας.

DAY TWO CLASSIFICATION Charles Leclerc sets the fastest time on the second day of Pre-Season Testing in Bahrain #F1 #F1Testing pic.twitter.com/37e1RlekNz— Formula 1 (@F1) February 12, 2026

Προβλήματα αντιμετώπισε και η Audi αν και αυτά δεν εμπόδισαν τους δύο οδηγούς της να συμπληρώσουν 114 γύρους συνολικά. Θα λέγαμε ότι μάλλον ήταν και αναμενόμενα με δεδομένη την σημαντικά αναβαθμισμένη εκδοχή της R26 που βλέπουμε στο Μπαχρέιν. Αύριο ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία ημέρα του πρώτου σκέλους δοκιμών στο Σκαχίρ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑF1: Η επιστροφή του διπλού διαχύτη;Mercedes: Ποιο είναι το κόλπο στην PU της;Δοκιμές F1 Μπαχρέιν: Η Red Bull πιο έτοιμη την πρώτη ημέρα (+video)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...