Τελευταία νέα
Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια» Αθήνα σε ΟΗΕ για τις τουρκικές προκλήσεις: Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Λαζαρίδη: Αναδεικνύει την αδυναμία του Μητσοτάκη Πώς η Ντόρα «έφαγε» τον Λαζαρίδη “αδειάζοντας” τον Μητσοτάκη Η Αντιπολίτευση παρά την παραίτηση Λαζαρίδη βαζει στο κάδρο τον Κ. Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: 43 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 54 εκτροφές της Λέσβου Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο χειρουργείο λόγω οιδήματος στο έντερο, σύμφωνα με πληροφορίες Πολάκης για παραίτηση Λαζαρίδη: Νίκη και χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία Μητσοτάκη (vid) Μακάριος Λαζαρίδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: «Ο Μητσοτάκης έδινε διαπιστευτήρια στο προσωπικό του ρουσφέτι»
Filathlos.gr

Γιασικεβίτσιους: «Δεν ήταν εύκολο με 20.000 κόσμο εναντίον μας»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα έβαλε με τα λάθη των παικτών του στην Φενέρ παρά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με το 85-83 που διαμορφώθηκε σε… νεκρό χρόνο.
«Δεν νομίζω ότι παίξαμε καλά. Παίξαμε άσχημα. Δεχθήκαμε 20-25 πόντους από πολύ απλά λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 20.000 κόσμο εναντίον σου, αλλά συνεχίζουμε.
Το θέμα είναι να βελτιώνουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μη δίνουμε τόσους φτηνούς πόντους στους αντιπάλους μας» είπε ο κόουτς των Τούρκων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...