Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Filathlos.gr

Παβλένκα: «Σήμερα μας έλειψε το γκολ, αλλά η αμυντική λειτουργία έχει βελτιωθεί»

Στην αποτελεσματικότητα που έλειψε από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γίρι Παβλένκα μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως η ομάδα του είχε την εικόνα που έπρεπε, αλλά όχι το γκολ.
Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά» υπογράμμισε ότι οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν προϋποθέσεις και έδειξαν διάθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, κάτι που τελικά κόστισε στη διεκδίκηση της νίκης.
Παράλληλα, τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση, διατηρώντας πίστη στους στόχους της.
‘Οσα δήλωσε ο Γίρι Παβλένκα:
Για το πώς έζησε το ματς: «Μετά το τελευταίο σφύριγμα κανείς δεν ήταν χαρούμενος από το αποτέλεσμα, θέλαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα μας. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε, καταθέσαμε ποιότητα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραμε να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε. Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάμε παρακάτω».
Για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά τώρα η αμυντική γραμμή βελτιώθηκε: «Η ομάδα πηγαίνει εξαιρετικά και βελτιώνεται αμυντικά. Σήμερα μας έλειψε το γκολ, αλλά η αμυντική λειτουργία έχει βελτιωθεί».
Για τη μάχη του τίτλου: «Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Θέλτα. Έχουμε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μπορούμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος».
Για το αν μια ομάδα μπορεί να βάλει προτεραιότητες στις διοργανώσεις: «Η ομάδα είναι επικεντρωμένη σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...