Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη: “Οι μάσκες έπεσαν” Μπακογιάννη: Άνοιξε ένας υγιής διάλογος – Δεν υπάρχουν αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν επιθυμεί να διαλυθούν οι σχηματισμοί, δεν βάζει τον στόχο της αναστολής και της διάλυσης …Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές» – Δηκτικό σχόλιο για Φαραντούρη Βουλή: Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΠΑΣΟΚ για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ – «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο» Μαρινάκης: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία οδηγεί σε “λουκέτα” επιχειρήσεων, ανεργία, ακρίβεια ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη για την αναβολή της συνεδρίασης για τις ανεξάρτητες αρχές: «Οι μάσκες έπεσαν» Φαραντούρης: Επιστολή αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Αριστερά- Προσχωρεί στους Ευρωσοσιαλιστές Σδούκου: Αυτά που προτείνει ο Ανδρουλάκης για το εργασιακό είναι “ξεπέτα” Άγκυρα για συμμαχία Ελλάδας και Γαλλίας: «Καμία στρατιωτική συνεργασία κατά της Τουρκίας δεν θα πετύχει» Τετραήμερη εργασία προτείνει το ΠΑΣΟΚ – Αντιδράσεις από Κεραμέως και Γεωργιάδη Τουρκία: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Δένδια για τους πυραύλους Γιαννακοπούλου: Να δούμε τι θα πει ο Τσίπρας με το rebranding, δεν είμαι δογματική και αρνητική
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ: Πάλι σε διαφορετική γραμμή ο Παρασκευαΐδης- “Συνεργασία ακόμη και με τον διάβολο, για αποφυγή ακυβερνησίας” (vid)

Μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ «με τους πάντες ακόμα και με δικτατορικά καθεστώτα» ζητά ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, προκειμένου να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του κόμματος στις εκλογές είναι η ΝΔ αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό κάθε μετεκλογική συνεργασία, ο κ. Παρασκευαΐδης εμφανίστηκε με διαφορετική «γραμμή».

Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση ανέφερε αρχικά πως «έχω πει ότι αν κινδυνεύει η Ελλάδα να συνεργαστούμε ακόμα και με το διάβολο. Δεν θα ρίξουμε το σκάφος στα βράχια. Δεν θα αποκλείσουμε κανένα. Χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις να εξαντλήσουμε κάθε τι στον κεντροαριστερό χώρο».

Στην συνέχεια και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με την ΝΔ προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ακυβερνησία είπε: «Αν είναι να μείνει ακυβέρνητη η Ελλάδα πρέπει να συνεργαστούμε με όλους. Με τους πάντες. Ακόμα και με δικτατορικά καθεστώτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πρωινή Επισκόπηση (@proini_episkopisi)

Παρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Βλέπει τζιχαντιστές μετανάστες και gay που προσβάλλουν το χριστιανικό ιδεώδες

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...