Η Δήμητρα Κάλλιστρου εξασφάλισε την παρουσία της τόσο στον τελικό του μονού, όσο και στο διπλό στο τουρνουά U14 της Tennis Europe που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.
Στον ημιτελικό του μονού, το Σάββατο (21/2) η Κάλλιστρου σημείωσε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Γεωργιανή και Νο2 του ταμπλό, Βικτόρια Νανάβα με 7-5, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, εκεί όπου την Κυριακή (22/2) θα παίξει απέναντι στη Ρωσίδα και Νο1 του ταμπλό, Ακσίνια Βελικόλαγκ.
Αυτός θα είναι ο 2ος φετινός τελικός για την Κάλλιστρου, μετά από εκείνον στη Λιθουανία πριν από έναν περίπου μήνα στη Λιθουανία, τον οποίον είχε κατακτήσει.
Ωστόσο, εκτός από τον τελικό στο μονό, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί την Κυριακή και στον τελικό του διπλού. Μαζί με τη Βουλγάρα Κάρλα Μπαρζακόβα επικράτησαν στον ημιτελικό του Σαββάτου τις Τουρκάλες και Νο7 του ταμπλό Άλια Ναζ Αλτινέλ και Ντέφνε Γιρκαλί με 3-6, 6-2, 10-3 και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Νο3 του ταμπλό, Νάταλι Πιτσούλ (Κροατία) και Ακσίνια Βελικόλαγκ (Ρωσία).
Στα αγόρια ο Ιάσωνας Σπύρου, ολοκλήρωσε την πολύ καλή του πορεία στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα στα ημιτελικά από τον Ρώσο και Νο1 του ταμπλό, Κιρίλ Γκούτουεφ με 6-2, 6-0.
The post Κάλλιστρου: Διπλός τελικός στην Κωνσταντινούπολη appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
