Τελευταία νέα
Ν.Κεραμέως: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας στο London School of Economics Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε Καρυστιανού: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών 9η Μαΐου: Οι δύο διαφορετικές ιστορικές επετείοι στην Ευρώπη και τη Ρωσία Έ. Αχτσιόγλου: «Ομερτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» Ελένη Καλογεροπούλου: Μαζικές παραιτήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα για να πάνε στον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα LIVE Ομιλία Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ΝΔ: Live το προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη Αρχηγός Εθνικής Φρουράς: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Κύπρου Μητσοτάκης: Η δυτική Θεσσαλονίκη μετατρέπεται από αποπαίδι σε τόπο με δυναμική ανάπτυξη KKE: Για τη συμπλήρωση 81 χρόνων από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών Σφοδρή κόντρα Καιρίδη – Γιαννακοπούλου για τον πληθωρισμό
Libre.gr

Κωνσταντοπούλου: Όπως στην υπόθεση των υποκλοπών έτσι και στα Τέμπη θα ξηλώσουμε το παρακράτος 

Στη Λάρισα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη δίκη για τα χαμένα βίντεο

Η πρόεδρος της Πλεύση Ελευθερίας και δικηγόρος συγγενών θυμάτων έκανε λόγο για «ορθάνοιχτη πρόκληση» προς τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καλώντας τους να ορθώσουν ανάστημα και να μην δεχτούν παρεμβάσεις, όπως συνέβη στην υπόθεση των υποκλοπών με τη χθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τονίζοντας τα παραπάνω από τα Δικαστήρια Λάρισας.

«Αύριο συμπληρώνονται 3 χρόνια από το φοβερό δυστύχημα, το έγκλημα των Τεμπών, που παραμένει ακόμη ανεξιχνίαστο σε σχέση με πάρα πολλές παραμέτρους. Είμαστε και σήμερα εδώ, 27 Φεβρουαρίου, με τους γονείς και τους συγγενείς των θυμάτων, για να επιμείνουμε μέχρι τέλους στην απόδοση αλήθειας και δικαιοσύνης, αλλά και για να επιμείνουμε μέχρι τέλους ότι οι πρακτικές της συγκάλυψης δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, ούτε και πρόκειται να επικρατήσουν. Είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία που θέλω να την υπογραμμίσω.

Χθες, το μονομελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας εξέδωσε μια απόφαση-σταθμό που αποτελεί ισχυρό χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, και ηχηρή απάντηση της ακηδεμόνευτης δικαστικής και εισαγγελικής συνείδησης απέναντι σε όλες τις μεθοδεύσεις που παρακολουθούμε όλα τα τελευταία χρόνια, τις παρεμβάσεις στη δικαστική και εισαγγελική λειτουργία, τις ενέργειες συγκάλυψης και κουκουλώματος.

Από χθες αποτελεί δικαστική απόφαση στην υπόθεση των υποκλοπών ότι χειραγωγήθηκε η εισαγγελική έρευνα του Αρείου Πάγου από τους διορισμένους λειτουργούς, ότι δεν υπήρξε πραγματική διερεύνηση για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας στην υπόθεση των υποκλοπών, που δεν είναι βέβαια ενέργειες ιδιωτών, αλλά είναι υπόθεση μειζόνων κακουργημάτων και κατασκοπείας για ξένο κράτος.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος, και το ίδιο βαρύτατα εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης Φλωρίδης, για το γεγονός ότι πια, με τη βούλα της δικαιοσύνης, έγινε δεκτό ότι κουκούλωσαν, συγκάλυψαν, δεν ερεύνησαν, βαρύτατα κακουργήματα. Με τη βούλα της δικαιοσύνης έγινε δεκτό ότι υπήρξε χειραγώγηση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές και παρέμβαση στις καταθέσεις μαρτύρων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...