Τελευταία νέα
ΜέΡΑ25 – Ενωτική Αριστερά: Να λογοδοτήσει η κυβέρνηση για το ρεπορτάζ του BBC για στρατολόγηση μεταναστών προκειμένου να επιτίθενται σε άλλους μετανάστες Στον Ευαγγελισμό και σήμερα ο Μητσοτάκης- Έμεινε 4 ώρες Στον Ευαγγελισμό ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νοσηλεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρέμεινε περίπου για 4 ώρες Ανδρουλάκης από Βαρκελώνη: «Προοδευτικές λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις» Κασσελάκης: Μπορεί να παραμένει βουλευτής ο Λαζαρίδης;- Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Κυρανάκη, φτάνει με τους νταήδες Στην Κρήτη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Στην Αθήνα ο Εμάνουελ Μακρόν 24 και 25 Απριλίου: Εμβάθυνση συνεργασίας σε άμυνα και οικονομία ΠΑΣΟΚ: «Υπονόμευση θεσμών» καταλογίζει στον Πρωθυπουργό για δηλώσεις και στάση απέναντι στη Δικαιοσύνη Το χιουμοριστικό βίντεο Ανδρουλάκη για την παρουσία του στην Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση – «Πρόεδρε, are you in pain» Τσουκαλάς: Aργά και υποκριτικά θυμήθηκε τη δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός Μαρινάκης: Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες απροστάτευτους απέναντι σε εξωγενείς κρίσεις
Indicator.gr

Βουλή -Νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο των αποδήμων: Νομοθετική βελτίωση στο άρθρο 12

Νομοθετική βελτίωση στο άρθρο 12 του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο των αποδήμων κατάθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος.
Με την νομοθετική βελτίωση, οι διατάξεις που αφορούν τη δημιουργία της τριεδρικής περιφέρειας απόδημου ελληνισμού θα ισχύσουν «σε κάθε περίπτωση, όχι νωρίτερα από 18 μήνες από την ημερομηνία διενέργειας των επόμενων εκλογών».
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, νωρίτερα στη δευτερολογία του, αναγνωρίζοντας ως «εύλογο» τον προβληματισμό του προέδρου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, για τον τρόπο εκλογής των Ελλήνων εκτός της επικράτειας σε περίπτωση που κατά τις ερχόμενες εθνικές εκλογές έχουμε διπλές αναμετρήσεις, ανέφερε πως «γι’ αυτό ζήτησα από τον υπουργό να υπάρξει μια διάταξη που σε κάθε περίπτωση το νέο σύστημα να ισχύσει 18 μήνες μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Έτσι, ώστε να μη βρεθούμε στο ενδεχόμενο να υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εκλογής σε απανωτές εκλογές εφόσον αυτές χρειαστούν».

The post Βουλή -Νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο των αποδήμων: Νομοθετική βελτίωση στο άρθρο 12 appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...