Τελευταία νέα
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο Μπαράζ προκλήσεων στο Αιγαίο -Τουρκικά αλιευτικά διέσχισαν τις Κυκλάδες «Θα σε γ@@@@ ξεφτίλα» – Τι έγραφε το απειλητικό E-mail στον Τσιάρα Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους» Βουλή: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΟΟ ΠΑΣΟΚ: Αίτημα για ακρόαση στη Βουλή των Τζαβέλλα και Ντεμίρη Βουλή: Θετική ως επί το πλείστον η αποτίμηση των νέων διατάξεων του κληρονομικού δικαίου, από τους προσκεκλημένους φορείς Ο Τσουκαλάς βάζει stop στις επιθέσεις σε Τσίπρα από Αναστασίου και Διαμαντοπούλου Ζωή Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία στην Ηλιούπολη: Βούτηξαν στο κενό εξαιτίας της αποτυχίας της Πολιτείας να τις προστατεύσει Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Τσίπρα για το rebranding Υποκλοπές: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να κληθούν στη Βουλή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο διοικητής της ΕΥΠ Για την Ελένη Βαρίκα (1949-2026)
Filathlos.gr

Αναβολή στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής – Ο λόγος

Την Παρασκευή (6/3) είχε προγραμματίσει η ΕΠΟ τη διεξαγωγή της κλήρωσης για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο προχώρησε στην αναβολή της, λόγω εκκρεμοδικιών.
Στην Ομοσπονδία αποφάσισα να περιμένουν να εκδοθούν οι αποφάσεις από τα Δικαιοδοτικά Όργανα, που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν την τελική βαθμολογία.
Συγκεκριμένα, στον 2ο όμιλο αναμένεται να εκδικαστεί η ένσταση της Βέροιας, ενώ και στον 5ο όμιλο αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού για επιστροφή βαθμών σε Νέα Αρτάκη, Διαγόρα Ρόδου και Δόξα Βύρωνα.
Μετά από αυτές τις αποφάσεις, θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες των έξι ομίλων για να μπορέσει να γίνει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και το αρχικό χρονοδιάγραμμα της 2ης φάσης της Γ’ Εθνικής, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου, αλλά πλέον κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...