05/03/2026 12:46 μμ.
Στη γειτονιά των Προσφυγικών ο Μάρτης είναι ο μήνας των παιδιών!
Με δημιουργικότητα και πολλή όρεξη υποδεχόμαστε τους μικρούς (και όχι μόνο!) φίλους και φίλες αλλά και την ίδια την Άνοιξη, στη γεμάτη ζωή, συλλογικές δράσεις και όνειρα γειτονιά μας.
Το Παιδικό Στέκι μαζί με αλληλέγγυους ανθρώπους, φίλους, φίλες και ομάδες διοργανώνει μια σειρά από ανοιχτά εργαστήρια, βιβλιοπαρουσιάσεις και δράσεις με στόχο τη γνωριμία μικρών και μεγάλων με τις Δομές, τους χώρους και τους ανθρώπους των Προσφυγικών, σε μια περίοδο που απειλείται η ύπαρξη και η συνέχειά τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν και θα εμπλουτίσουν με την παρουσία τους και την ενέργειά τους αυτόν τον γεμάτο αλληλεγγύη και δράση μήνα.
Στην Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών έχει φτιαχτεί ένας κόσμος που χωράει μέσα όλους τους κόσμους. Ένας κόσμος όπου όλοι και όλες έχουν φωνή, όπου όλα μετασχηματίζονται διαρκώς και γίνονται πιο όμορφα, πιο συλλογικά και πιο ελεύθερα, μέρα τη μέρα.
Σας καλούμε να κάνετε το βήμα – για όσους και όσες δεν το έχετε ήδη κάνει – και να επισκεφτείτε τη γειτονιά και τις δράσεις της. Ώστε να συναντηθούν οι διαδρομές και οι αγώνες μας. Και για να μας πουν τελικά τα ίδια τα παιδιά αν άξιζε να δεσμευτούμε σε αυτόν τον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μέχρι τέλους όπου Ή ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Για τα παιδιά μας. Για τα παιδιά όλου του κόσμου.
Σας περιμένουμε!
Δομή Παιδικού Στεκιού και Αυτομόρφωσης Κοινότητας Κατειλημμένων Προσφυγικών
media:
ΜΑΡΤΗΣ_ΜΗΝΑΣ_ΓΙΑ_ΤΑ_ΠΑΙΔΙΑ_ΣΤΑ_ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ.png
