Τελευταία νέα
Πολιτική αναταραχή: Βενιζέλος, δημοσκοπικές ανατροπές και η «σιωπή» της ΝΔ ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την πρόταση Προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή ΥΠΕΞ για «Global Sumud Flotilla»: Η Ελλάδα ανέλαβε για ανθρωπιστικούς λόγους να υποδεχτεί στο έδαφός της τους επιβαίνοντες του στολίσκου «Στα μαχαίρια» Μαξίμου-ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές Στην συγκέντρωση της Αθήνας αύριο ο Σ.Φάμελλος ΥΠΕΞ: Για ανθρωπιστικούς λόγους η υποδοχή των επιβαίνοντων του στολίσκου στην Ελλάδα Υπουργείο Εξωτερικών για τον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»: Καλούμε σε αυτοσυγκράτηση – Σε συνεννόηση με το Ισραήλ για την ασφαλή αποβίβαση στην Ελλάδα Επικοινωνία Φιντάν-Γεραπετρίτη για τον στολίσκο της Γάζας Ν.Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος και πρέπει να παραιτηθεί για να αναπνεύσει η χώρα και η δημοκρατία Ανδρουλάκης: «Κότες μπροστά στον εκβιασμό ενός απόστρατου Ισραηλινού» Παπασταύρου σε Φάμελλο: “Μιλάτε εσείς για κράτος δικαίου, για εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης εναντίον πολιτικών αντιπάλων;” Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του
Newsauto.gr

Αυτή η QJMotor έχει κάτι από MV Agusta

Η QJMotor έφερε στην Ευρώπη το μικρό της SRT 125 DX με έντονη ιταλική φινέτσα και πολλά υποσχόμενες επιδόσεις.

Όταν η QJMotor παρουσίασε πριν από περίπου 1,5 χρόνο το εντυπωσιακό superbike της SRK 921 RR όλοι έμειναν άναυδοι με τον σχεδιασμό της μοτοσικλέτας. Το μυστικό πίσω από αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, όταν μάθαμε ότι η κινεζική μάρκα έχει προσθέσει στις τάξεις τις δυο πρώην σχεδιαστές της MV Agusta.

Εκτός από εκείνη την είδηση, υπήρξε μια ακόμα συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο που γέννησε την MV Agusta Lucky Explorer 5.5, μια μοτοσικλέτα με ιταλικό design και rally χαρακτήρα, αλλά με τεχνολογική βάση της QJMotor.

Αυτή η σχέση λοιπόν φαίνεται ότι συνεχίζεται με την καινούρια QJMotor SRT 125 DX. Με μια πρώτη ματιά θυμίζει «μικρή Enduro Veloce», με ψηλή ζελατίνα, ακτινωτούς τροχούς και διπλό προβολέα που παραπέμπει έντονα στο μεγάλο τρικύλινδρο adventure των Ιταλών.

Η μοτοσικλέτα που έκανε στην Έκθεση της Λυών το ντεμπούτο της στην Ευρώπη, χρησιμοποιεί έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. απόδοσης 15 ίππων και 10 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, εστιάζοντας στην αξιοπιστία και την οικονομία.

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι και το ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ δείχνουν σοβαρή προσέγγιση για κίνηση εκτός δρόμου. Το ίδιο και η απόσταση από το έδαφος που είναι στα 226 χιλ. με βάρος κοντά στα 130 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Στον εξοπλισμό συναντάμε ABS, LED φωτιστικά σώματα, πίσω σχάρα, προστατευτικές χούφτες, διπλή USB και έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με συνδεσιμότητα, στοιχεία που δεν συναντάμε εύκολα σε 125άρια.

Η QJMotor SRT 125 DX δεν θα αργήσει να φτάσει και στη χώρα μας με την τιμή της να αναμένεται πολύ ανταγωνιστική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Τρεις επετειακές Indian για τη συλλογή σας

MotoGP: Η CFMoto εξαγόρασε την Kalex

Το απόλυτο εγχείρημα με scooter: 25 Νομοί της Ελλάδας σε 25 ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...