Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Libre.gr

Με τον πρώην Πρωθυπουργό της Γαλλίας Ατάλ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης- Τι συζήτησαν

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό της Γαλλίας και Γενικό Γραμματέα του κόμματος «Renaissance» Gabriel Attal.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, οι δύο άνδρες προχώρησαν σε μια εκτενή ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον στρατηγικό άξονα της Ελλάδας και της Γαλλίας, υπογραμμίζοντας την κοινή τους πορεία σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το βάρος της συζήτησης, ωστόσο, έπεσε μοιραία στις ραγδαίες ανακατατάξεις που συντελούνται αυτή τη στιγμή στον παγκόσμιο χάρτη και οι οποίες απειλούν άμεσα την περιφερειακή σταθερότητα.

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Κοινό μέτωπο απέναντι στην κρίση του Ιράν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών βρέθηκαν, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, τα ανοιχτά πολεμικά μέτωπα. Ειδική και εκτενής αναφορά έγινε στις τελευταίες, καταιγιστικές εξελίξεις στο Ιράν και τη γενικότερη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γκαμπριέλ Ατάλ ανέλυσαν τα δεδομένα της σύγκρουσης, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για συντονισμένη ευρωπαϊκή αντίδραση και την αποτροπή μιας ευρύτερης ανάφλεξης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...