Τελευταία νέα
Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια» Αθήνα σε ΟΗΕ για τις τουρκικές προκλήσεις: Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Λαζαρίδη: Αναδεικνύει την αδυναμία του Μητσοτάκη Πώς η Ντόρα «έφαγε» τον Λαζαρίδη “αδειάζοντας” τον Μητσοτάκη Η Αντιπολίτευση παρά την παραίτηση Λαζαρίδη βαζει στο κάδρο τον Κ. Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: 43 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 54 εκτροφές της Λέσβου Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο χειρουργείο λόγω οιδήματος στο έντερο, σύμφωνα με πληροφορίες Πολάκης για παραίτηση Λαζαρίδη: Νίκη και χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία Μητσοτάκη (vid) Μακάριος Λαζαρίδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: «Ο Μητσοτάκης έδινε διαπιστευτήρια στο προσωπικό του ρουσφέτι»
Indicator.gr

Α. Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη για τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Τον λες και Ραν ταν Πλαν

Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον «Ραν ταν Πλαν», μέσω ανάρτησής του X, στην οποία σχολίαζε τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το κόμμα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:
«Έχοντας ως αφορμή μία ανάρτησή μου με ημερομηνία 04/03/2026, όπου επαινούσα τον @Odysseas_ για την κριτική του στον Ισπανό Πρωθυπουργό κ. Σάντσες, ο @androulakisnick διέγραψε σήμερα, 12/03/2026 τον κ. Κωνσταντινόπουλο δηλ 8 ημέρες μετά….τον λες και Ραν ταν Πλαν….πρόκειται προφανώς περί υποκρισίας και θα παρακαλούσα τον κύριο Πρόεδρο να με αφήσει έξω από τις εσωκομματικές τους διαμάχες!».
 
The post Α. Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη για τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Τον λες και Ραν ταν Πλαν appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...