Τελευταία νέα
Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια» Αθήνα σε ΟΗΕ για τις τουρκικές προκλήσεις: Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Λαζαρίδη: Αναδεικνύει την αδυναμία του Μητσοτάκη Πώς η Ντόρα «έφαγε» τον Λαζαρίδη “αδειάζοντας” τον Μητσοτάκη Η Αντιπολίτευση παρά την παραίτηση Λαζαρίδη βαζει στο κάδρο τον Κ. Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: 43 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 54 εκτροφές της Λέσβου Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο χειρουργείο λόγω οιδήματος στο έντερο, σύμφωνα με πληροφορίες Πολάκης για παραίτηση Λαζαρίδη: Νίκη και χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία Μητσοτάκη (vid) Μακάριος Λαζαρίδης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: «Ο Μητσοτάκης έδινε διαπιστευτήρια στο προσωπικό του ρουσφέτι»
Moneypress.gr

Επίδομα Παιδιού Α21: Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος – Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος υποβολής αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού του έτους 2026, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ.
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβλήθηκαν συνολικά 437.547 αιτήσεις.
Αναλυτικά:

390.667 αιτήσεις εγκρίθηκαν αυτόματα από το σύστημα.
33.910 αιτήσεις απορρίφθηκαν αυτόματα, λόγω μη πλήρωσης των προϋποθέσεων απονομής.
12.970 αιτήσεις τέθηκαν προς περαιτέρω έλεγχο.

Ο συνολικός αριθμός των τέκνων που αντιστοιχούν στις εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχεται σε 677.056.
Ο ΟΠΕΚΑ συνεχίζει τη διαδικασία επεξεργασίας των αιτήσεων που βρίσκονται σε έλεγχο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγησή τους.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση για τον δεύτερο κύκλο υποβολής αιτήσεων, όπως και αναλυτικό δελτίο για την πληρωμή τους στις 31/03/2026.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το Επίδομα Παιδιού μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...