Τελευταία νέα
Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια
Filathlos.gr

«Δένει Μαγκουάιρ και Μέινου η Γιουνάιτεντ» (ΦΩΤΟ)

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Κόμπι Μέινου για την ανανέωση των συμβολαίων τους, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν με το ένα… πόδι εκτός ομάδας, έχουν εξελιχθεί σε βασικά στελέχη της φετινής πορείας των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της Premier League και διεκδικούν την παρουσία τους στη League Phase του Champions League.
Η εικόνα τους άλλαξε σημαντικά το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα να παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο και τους ίδιους να έχουν καθοριστικό ρόλο, γεγονός που οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να προχωρήσει σε συζητήσεις για την παραμονή τους.
Ο 20χρονος Μέινου είχε βρεθεί εκτός πλάνων και εξεταζόταν ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο, ενώ ο Μαγκουάιρ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, φαινόταν επίσης πιθανό να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.
Ωστόσο, η αγωνιστική τους παρουσία το τελευταίο διάστημα ανέτρεψε τα δεδομένα, με αμφότερους να έχουν καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα και να αποτελούν βασικές επιλογές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ο Μέινου, που δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2027 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αναμένεται να λάβει πρόταση επέκτασης έως το 2031 με αυξημένες αποδοχές, ενώ στον 33χρονο Μαγκουάιρ θα προταθεί νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.
Τη φετινή σεζόν ο Μαγκουάιρ μετρά δύο γκολ και μία ασίστ σε 19 συμμετοχές, ενώ ο Μέινου έχει καταγράψει τρεις ασίστ σε 23 εμφανίσεις.

EXCL: Man Utd close to agreement with Kobbie Mainoo + Harry Maguire over new contracts. Proposed deal would keep 20yo midfielder at #MUFC until 2031 on improved terms. 33yo defender offered 1+1yr deal. Work still needed but talks advanced @TheAthleticFC https://t.co/EbHI6cYR2e
— David Ornstein (@David_Ornstein) March 20, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...