Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Vipnews.gr

Κατερίνα Στανίση: «Δεν ξέρω αν θα πονέσουν κάποιοι σύντροφοί μου»

Κατερίνα Στανίση: Όπως ανέφερε, το βιβλίο βρίσκεται ήδη σε διαδικασία συγγραφής, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί
Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας ότι ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή της, στο οποίο σκοπεύει να μιλήσει για όσα έχει ζήσει.
Κατερίνα Στανίση: Η απάντηση για το βιβλίο που γράφει
Όπως ανέφερε, το βιβλίο βρίσκεται ήδη σε διαδικασία συγγραφής, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί, καθώς η ίδια έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τη φροντίδα της μητέρας της. «Γράφω ένα βιβλίο για τη ζωή μου. Επειδή όμως είμαι πολύ απασχολημένη και έχω και τη μαμά μου, θέλει τον χρόνο του για να το γράψω. Μόνη μου το γράφω, θα το δώσω και θα το βγάλουν. Μιλάω με πολλούς εκδοτικούς οίκους. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι τίτλο θα βάλω», είπε χαρακτηριστικά.
Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για τον δύσκολο χωρισμό που βίωσε στο παρελθόν. «Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν δύσκολα διαζύγια, όπως αυτό που αντιμετώπισα εγώ. Αν δεν πάρεις από μόνος σου τη ζωή στα χέρια σου, μην περιμένεις. Φοβήθηκα, γιατί μπορεί να δείχνω δυναμική, αλλά είμαι γυναίκα. Βεβαίως και θέλουμε να αγαπηθούμε, αλλά πιο πολλή χαρά παίρνει ένας άνθρωπος όταν αγαπά αυτός», είπε.
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ακόμη ότι στο βιβλίο της θα αναφερθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις που τη σημάδεψαν. «Προδόθηκα από αγάπη. Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου. Αν είναι να μη τα γράψω, καλύτερα να μη το γράψω καθόλου. Δεν ξέρω αν θα πονέσουν κάποιοι σύντροφοί μου, αλλά μπορεί να ντροπιαστούν», σημείωσε.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ανταγωνισμό που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της πορείας της. «Δεν ήταν μόνο οι γυναίκες ανταγωνιστικές μαζί μου, ήταν και κάποιοι άντρες», πρόσθεσε.
The post Κατερίνα Στανίση: «Δεν ξέρω αν θα πονέσουν κάποιοι σύντροφοί μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...