Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Tennis24.gr

Τσιτσιπάς: “Σημαντικό το vlogging για το τένις” (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νέα τάση που έχει αρχίσει να κυριαρχεί στο παγκόσμιο τένις, με όλο και περισσότερους παίκτες να δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο μέσω vlogs και YouTube.
Ο Έλληνας τενίστας, που ήταν από τους πρώτους που έφεραν το vlogging στο Tour, βλέπει με θετικό μάτι αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι συμβάλλει σημαντικά στην προβολή του αθλήματος.
«Άργησαν πολύ να το κάνουν»
Ο Τσιτσιπάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι παίκτες ακολουθούν αυτή την κατεύθυνση.
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που και άλλοι παίκτες έχουν ξεκινήσει να κάνουν vlogs, γιατί πιστεύω ότι αυτό μόνο αξία προσθέτει στο άθλημά μας».
Ωστόσο, δεν έκρυψε την έκπληξή του για το timing: «Το μόνο που με εκπλήσσει είναι πόσο αργά μπήκαν σε αυτό. Όταν ξεκίνησα εγώ, την περίοδο 2015-2018, ήταν ήδη δημοφιλές. Τους πήρε σχεδόν μια δεκαετία να μπουν σε αυτό».
Το νέο κύμα δημιουργών στο τένις
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν στραφεί στη δημιουργία περιεχομένου, προσφέροντας στους φιλάθλους μια πιο “behind the scenes” ματιά στη ζωή τους εντός και εκτός court.
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Έλενα Ριμπάκινα, η Βίνους Γουίλιαμς, ο Γιανίκ Σίνερ, ο Κάσπερ Ρουντ, ο Μπεν Σέλτον και ο Άρθουρ Φις, με projects που κυμαίνονται από απλά vlog μέχρι πιο οργανωμένες mini-docuseries.

 
Ξεχωρίζει Σέλτον και Ρουντ 
Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε και ποια κανάλια παρακολουθεί: «Έχω δει κάποια από τα βίντεο του Μπεν Σέλτον, είναι καταπληκτικά. Αυτό είναι το είδος περιεχομένου που θέλουμε να βλέπουμε, ειδικά από έναν παίκτη».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Νορβηγό: «Το ίδιο και ο Κάσπερ Ρουντ, ανεβάζει πολύ ενδιαφέρον και insightful περιεχόμενο. Αυτά είναι σημαντικά για το άθλημά μας».

 
Ο ίδιος και η συνέχεια
Παρότι έχει περιορίσει τη δραστηριότητά του στο YouTube τα τελευταία χρόνια, ο Τσιτσιπάς εξακολουθεί να ανεβάζει περιστασιακά βίντεο, κυρίως από ταξίδια, διατηρώντας το προσωπικό του στυλ που τον έκανε να ξεχωρίσει στα πρώτα του βήματα.
Η άποψή του είναι ξεκάθαρη: το content creation δεν είναι απλώς trend, αλλά ένα εργαλείο που φέρνει το κοινό πιο κοντά στο τένις.
The post Τσιτσιπάς: “Σημαντικό το vlogging για το τένις” (vids) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...