Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Flotilla: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπόλογος απέναντι στην Ιστορία» Ο Πολάκης αποκάλεσε τους Παπασταύρο-Τσάφο “πράκτορες αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων” Βουλή: Θετική γνωμοδότηση για τον διορισμό του Κυμπουρόπουλου ως προέδρου της ΕΑΠ και του Τσέκερη ως προέδρου στην ΕΕΒΤ Σφοδρή σύγκρουση Χήτα με Παππά στη Βουλή: «Πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το» Σύγκρουση Χήτα με Παππά στη Βουλή: «Πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το» Ανδρουλάκης: Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας- Έκτακτη φορολόγηση της κερδοφορίας ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική – Στο επίκεντρο Λιβανός και Αραμπατζή Μεγάλη ένταση στη Βουλή: “Ή πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το” Ν. Ανδρουλάκης: «Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ» Π. Αμυράς: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 32ωρο ή 35ωρο θα έφερνε λουκέτα σε μικρομεσαίους, ανεργία και ακρίβεια Καρφιά Φάμελλου για ΠΑΣΟΚ: «Θα τους ανατρέψουμε ή θα συνεργαστείτε μαζί τους;» Ν. Ανδρουλάκης: “Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ”
Newsauto.gr

MotoGP Βραζιλίας Sprint: «Business as usual» για τον Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε τη νίκη στον Αγώνα Sprint της Γκοϊάνια σε έναν αγώνα που είχε καθυστέρηση μιάμιση ώρα λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η καταιγίδα.

Με καθυστέρηση σχεδόν μιάμιση ώρας ξεκίνησε ο Αγώνας Sprint στη Βραζιλία. Ο λόγος ήταν μια πολύ ισχυρή καταιγίδα που δημιούργησε πρόβλημα στο οδόστρωμα και ανάγκασε τους ανθρώπους της πίστας να διορθώσουν ένα κομμάτι ασφάλτου.

Στην εκκίνηση ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο ξεκίνησε από την pole position πολύ δυνατά και έφτιαξε μια μικρή διαφορά από τον Μαρκ Μάρκεθ. Οι δύο αναβάτες έμειναν μαζί μέχρι το τέλος και ένα λάθος του Ιταλού, επέτρεψε στον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να περάσει μπροστά στον τελευταίο γύρο και να πάρει τη νίκη. Δεύτερος τελικά τερμάτισε ο Ντι Τζιαναντόνιο.

@marcmarquez93 gets it done after a tiny mistake by @fabiodiggia49#BrazilianGP pic.twitter.com/7nKAZJAti5— MotoGP (@MotoGP) March 21, 2026

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη σε Αγώνα Sprint για τον Μάρκεθ με την Ducati. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Χόρχε Μαρτίν ο οποίος έπειτα από σχεδόν 500 ημέρες επέστρεψε στο βάθρο αυτήν τη φορά με την Aprilia. Στην 4η θέση έμεινε ο Μάρκο Μπεζέκι με την Aprilia, ενώ οι Αγκούρα και Κουαρταραρό έκλεισαν την εξάδα με τον Γάλλο της Yamaha να κάνει έναν απίθανο αγώνα.

Στη δεκάδα μπήκαν επίσης οι Άλεξ Μάρκεθ, Μπανάια, Ακόστα και ο τοπικός ήρωας Μορέιρα με Honda. Πτώσεις σημείωσαν οι Βινιάλες, Ζάρκο και Μιρ. Την Κυριακή πραγματοποιείται το Grand Prix της Βραζιλίας στις 20:00.

Αποτελέσματα Αγώνα Sprint

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Σκόρπισε πανικό το νέο QJMotor SRT 450RX

Η Yamaha βάζει αερόσακο στο νέο Tricity 300 (+video)

Ποιο scooter κυριάρχησε τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα;

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...